Världens bästa lag

Jag har skrivit om dessa damer innan och jag kommer säkerligen att göra det igen men de förtjänar det.

Aldrig någonsin tidigare kunde jag väl tänka mig att jag en dag skulle kunna kalla mig för cheerleader, för jag var minsann alldeles för gammal för det men jag hade fel. Man ska aldrig säga aldrig och det är aldrig för sent att testa på roliga saker.
När jag fick frågan om jag ville vara med i ett föräldralag var jag inte sen att tacka ja för jag gillar utmaningar.

Jag har tidigare skrivit om vår första uppvisningen tillsammans och det kan ni läsa om HÄR. I dag tänkte jag berätta lite mer om fortsättningen under hösten och våra kommande utmaningar under denna termin. Vårt lag har blivit större och det känns så kul att fler och fler vill vara med i vårt gäng, för vi har så roligt och det är det som gör det så kul att gå till träningen varje vecka. Missa heller inte videon från vår senaste händelse då vi återigen stod på mattan med ett leende på läpparna och utförde vårt program inför publik. Detta efter en hel del träning under hösten och med många nya lärdomar.

Det är denna termin det händer
Denna termin är det dags att ta nästa kliv och vem vet hur mycket träning vi gamla damer behöver för att lära oss vårt program och vem vet hur många skratt det kommer att krävas innan vi lyckas hitta formen för allt vi räknar med att göra.
Vi ska nämligen TÄVLA och bara av tanken blir jag nervös för då finns det andra människor där som inte tillhör vår förening som kommer att titta på oss. Det kommer att finnas domare och det kommer att finnas hundratals aktiva cheerleaders som ska se vad vi pysslar med. Hjälp säger jag! Men som med så mycket annat tar jag det som en utmaning och jag gör det för brudarnas skull. Jag har aldrig någonsin haft så kul när jag tränat och jag har aldrig utsatt mig för så många svåra saker inom träning någon gång innan för det är inte så enkelt som det ser ut att göra en kullerbytta eller att göra en rondat men vi gör så gott vi kan.

Hur många tävlingar det blir vet vi inte riktigt ännu och det beror på hur mycket vi vill utsätta oss för.
Detta är ett vansinnigt roligt sätt att träna på och det är ett riktigt roligt sätt att behålla barnasinnet kan jag säga för om man bara vågar försöka kan man inse att man inte är så gammal som man tror och varför ska man känna sig gammal. Vi är grymma!

Snart drar vi i gång igen och jag är så taggad på denna termin. Jag vill lära mig mer och jag vill utmanas ytterligare lite till.

#cheerleading #personligblogg #nouwbloggare #bestofnouw


Gillar

Kommentarer

aworkinprogress
aworkinprogress,
Men vad roligt att ni ska tävla nu, det kommer ni fixa galant! Tror på er och lycka till i framtida tävlingar 😍
nouw.com/aworkinprogress
minasvarld
minasvarld,
Strt tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
paamcakees
paamcakees,
Men vad roligt för er!💃🏼
nouw.com/paamcakees
minasvarld
minasvarld,
Det ska verkligen bli kul <3
nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229