Vasamuseet och en promenad genom Stockholm

Ibland är det perfekt att kunna förena nytta med nöje. Jag fick se något jag aldrig besökt innan och sedan blev det en skön promenad.

Det gäller att ta de möjligheter man får att uppleva nya saker. Tänkte att när jag ändå var på plats var det lika bra att kolla in det alla andra kommer dit för att titta på.

Vasamuseet och en promenad genom stan
Det kundbesök som egentligen var anledningen till att jag besökte Kungliga Djurgården i dag gick riktigt bra och då unnade jag mig en stund på Vasamuseet när jag ändå var där. Ska ärligt erkänna att jag aldrig besökt Vasamuseet då jag inte har den ron att gå på museum. När jag ändå var där tänkte jag även kolla in det så många besöker varje år. Det blev en häftig upplevelse och det är mäktigt hur den står där och pryder den stora hallen. Vackra detaljer och mäktig i sin storlek.

Det blev ytterligare an ny sak denna vecka och när jag kom ut från museet möttes jag av regn och ett grått Stockholm. Det blev en timmes promenad tillbaka till kontoret och med en god vän i lurarna och ett samtal om livet tänkte jag inte ens på vädret. Det blev en intressant start på dagen och lite svensk historia just denna dag. Ett skönt avbrott bort från datorn och även det kaos jag skapat hemma.
Kanske kan bli något mer museum framöver, vem vet. Kanske ska ut på något mer intressant möte som ger mig lite nya saker i bagaget. Känner att livet är med mig och väldigt närvarande just nu. Älskar verkligen det!

Kram Mina


Gillar