Vaxholm och djupa samtal

Sommar, sommar, sommar... låt den aldrig ta slut.
Det gäller att njuta medan den pågår och det försöker jag göra, men det är inte alltid så lätt. Därför uppskattas de små sakerna, de enkla utflykterna och tiden med dem man behöver som mest just då.

Är man rastlös så är man och då kan vad som helst hända. Därför hamnar jag på platser bara för att komma ut och bort. Vaxholm är en plats jag inte besökt på flera år och det blev spontant och väldigt djupt, men det blev en kväll som behövdes.

Vaxholm och djupa samtal
Utflykter på sommaren är det bästa jag vet, speciellt spontana sådana. Detta blev en utflykt i mängden bara för att göra något och det är inte helt fel att strosa runt i vackra Vaxholm och diskutera livet. Jag och dottern har båda ett stort behov av att prata just nu och de djupa samtalen avlöser varandra. Livet är inte alltid snällt och konstiga saker händer, därför behöver vi varandra som mest just nu. Finns ingen man kan lita på lika mycket som sin mamma eller sin dotter.

Vaxholm då... jo det är vacker där och jag älskar att strosa runt där bland husen, upp på kullarna vid vattnet och speja ut över Kastellet. Det var några år sedan jag var där sist och även om sinnet kanske var en aningens mörkt för tillfället stärkte solen som glittrade i vattnet. Värmen som låg där trots kvällen var skön och oavsett hur vi vänder oss så kan både sol och vatten få mig att andas. Det blev en mysig kväll med djupa samtal och jag är så lyckligt lottad.

Vart ska vi åka nästa gång?
Vi fortsätter våra utflykter och det är precis vad vi behöver just nu. Spontana saker som får mig att känna mig levande. Rastlösheten kan ta mig vart som helst känns det som och jag tror att den hjälper mig många gånger. Det finns inget bättre än när man sitter där hemma och det kryper i hela kroppen och någon ställer upp på en spontan tripp till andra sidan stan. Vart vi ska åka nästa gång vet vi redan, men det blir inte lika spontant.

Till helgen lämnar vi stan ett tag och åker tvärs över landet bara för att komma bort ett tag. Det ska bli riktigt skönt att komma bort och jag hoppas på ännu en underbar människa med en av de människor jag älskar allra mest här i livet.

Vad gör ni när rastlösheten tar över?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer