Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat i livet och det är dags att se tillbaka på tiden som passerat.
Det har varit en tuff vecka på många vis och det har funnits stunder då jag inte skött mig alls. Jag har inte sovit, jag har inte ätit och jag har kämpat lite för mycket med studierna. Men trots allt överlevde jag, vilket jag inte trodde många gånger. Nu är trots allt denna vecka över och jag kan inte göra annat än att le.

Veckans fem positiva
Efter en lång paus här från bloggen och många funderingar är detta en av de saker jag alltid gjorde varje vecka förut. Vilket jag också kommer att fortsätta med. Jag gillar att se tillbaka på en vecka och reflektera, utan att tänka på det negativa. Bara fokusera på det som är bra, för det finns alltid där. Det finns inget bättre än att tänka positivt på de små sakerna här i livet, de sakerna som finns där men som vi inte alltid ser för de stora negativa. Detta är vad jag kom fram till denna vecka.

1. Vintern kom
Som vi har väntat, eller framför allt min dotter. Det vita guldet kom singlande ner och förvandlade vår blöta och tråkiga värld till en ljusare tillvaro. Det är något speciellt med snö och jag älskar det. Luften blir friskare och det är skönare att vara ute när man slipper gröna gräsmattor och vattenpölar i januari.

2.Bloggar igen
Även om jag började blogga igen redan förra veckan så är jag glad att jag är igång igen. Känner att jag saknat detta och är riktigt taggad på att försöka bygga upp denna plattform igen. Jag har många idéer som jag vill ta tag i och det kanske även blir en och annan förändring.

3. Välbehövlig tid med dottern
Jag har inte varit en speciellt närvarande mamma sista tiden och därför var det extra skönt när jag och dottern fick lite tid tillsammans. Det blev en mysig middag på O´learys och mängder med samtal. Vi hade en hel del att prata i kapp om och jag älskar verkligen de här stunderna med tonåringen då vi snackar om livet. Bästa stunderna i livet.

4. Jag gjorde det!
Länge trodde jag att jag inte skulle klara av det. Att jag inte skulle orka slutföra det men nu sitter jag här med en skön känsla i kroppen. Jag har skrivit en C-uppsats och jag har lämnat in den. Stoltheten är stor och just nu återstår en del på kursen men det känns som en baggis jämfört med detta. Jag gjorde det verkligen! J
Jag överlevde denna helvetesvecka med alldeles för lite sömn och för mycket stress.
Mer om det kommer i ett inlägg nästa vecka.

5. Fira med en vän
Jag hann även med en efterlängtad kväll med min bästa vän denna vecka. Vi har inte setts på flera veckor och vi hade mycket att ta ikapp. Vi åt gott och skålade för veckan som gått. Det var så välbehövligt att komma bort hemifrån efter allt pluggande och nu är jag stärkt inför kommande vecka.


Veckans mest lästa inlägg hittar ni HÄR

Veckans mest kommenterade inlägg hittar ni HÄR

Tack för denna vecka
Det har varit en speciell vecka på alla sätt men jag överlevde den också. Sitter här nu med en skön känsla i kroppen och är redo för vad som kommer härnäst. Varje dag är en ny gåva där vad som helst kan hända. Jag hoppas nästa vecka bli lugnare även om jag vet att jag har massor med saker att göra. Fortsätter på den positiva banan och hoppas ni vill hänga med i denna positivitet. Det finns alltid något positivt bakom det negativa, glöm aldrig det och lite positivitet i livet kan aldrig skada


Kram Mina


Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,
Mer positivitet åt folket 🎉
nouw.com/paamcakees
minasvarld
minasvarld,