Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat i livet och även om jag känner att jag kunnat vara utan många saker så har den tagit slut. Upp och ner. Hit och dit. Ni vet så där som livet kan vara. Uppgång och fall. Lycka och sorg. Livets berg- och dalbana rullar vidare och jag känner att jag tar över förarstolen mer och mer. Jag vill styra livet mot det bättre och positiva. Även om det är svårt många gånger ser jag saker som är värda att titta lite extra på.

Veckans fem positiva
Veckan som har passerat har gått i ett rasande tempo. Först måndag och sedan vaknade jag i dag känns det som. Den jobbiga rastlösheten har inte funnits där, men det är inte konstigt. Jag har sysselsatt mig fullt ut och har inte haft mycket tid över att bara sätta mig ner och tänka på att jag har tråkigt. Finns fortfarande lite för mycket som gnager inom mig och med sysselsättning får jag annat att tänka på. Det passar mig perfekt just nu. Om man bortser från vissa saker har veckan varit bra. Jag har hunnit mycket och det känns riktigt skönt när en ny vecka väntar.

Detta är vad jag kom fram till som är värt att lyftas lite extra:

1. Storstädning av garderober
Det ena ledde till det andra och sedan stod jag där med saker överallt. Jag ställde till med kaos och sedan var det bara att reda upp det. Det positiva med detta är att jag fick rensa bort saker vi inte behöver och på så sätt skapa plats för det som vi verkligen ska ha. Underbar känsla när jag fick kasta massor med saker, men ännu är det mycket kvar att reda ut.

2. Piggare
Efter flera veckors eller månaders trötthet har jag känt mig en aning piggare. Jag orkar mer och jag känner att jag vill mer. Vd det beror på har jag ingen aning om för vissa stunder känner jag bara för att gå och lägga mig. Ändå gläds jag åt att känna mig piggare och om det är vårsolen som gör det är det bara att tacka och ta emot.

3. Sol och vårvärme
Äntligen! Solen skiner och man känner att det börjar bli varmare. Jag längtar ut och vill sätta mig i solen med en bra bok och en gassande sol i ansiktet. Som jag nämnde innan stärker solen mig och det känns enklare att leva, därför är detta så välkommet och jag hoppas att både solen och värmen är här för att stanna denna gång.

4. Många tankar om skrivandet
När jag fick fundera på hur jag ville marknadsföra mig själv så väcktes många tankar. Jag tror på att man behöver känna en stolthet över det man gör och det ska jag vara bättre på framöver. Tankarna har valt och jag har tagit någon typ av beslut för att komma vidare. Det handlar om ett hårt jobb med redigering av mina råmanus och kanske är det så att jag nu är redo för det. Ny kategori här på bloggen där jag delar mitt skrivande och mina tankar och planer för att uppnås min författardröm. Kolla in den HÄR--> Författardrömmar och skrivande

5. Nya sommarkläder
I veckan kom ett paket från Shein som jag väntat på. För tillfället är det min favoritbutik och jag har köpt massor med nya sommarkläder att bära i sommar. Jag har behövt byta ut hela min garderob och har hittat massor med fina saker därifrån. Denna gången blev jag inte besviken heller. Klänningar, badkläder och en kjol. För att bara nämna några saker. Kanske hinner det bli något mer därifrån innan sommaren.

Tack för denna vecka
Jag välkomnar en ny vecka och det är med ett visst lugn jag kliver in i nästa vecka. Visst finns det mängder med saker att ta tag i, men jag känner mig lugn. Har bestämt mig för att ta det med ro och göra det jag absolut bara måste göra. Kanske kan nästa vecka bli en sådan där vecka när saker bara fungerar och man orkar andas.

Jag kämpar på med positiviteten och fortsätter på denna bana. Det är nyttigt att se det positiva och fokusera på det. En dag utan positiva tankar kan resultera i en dysterhet som helt sluter in oss och drar oss ner. Det är inget vi behöver och därför är det viktigt att försöka se det positiva. Bakom varje svart moln finns den blåa himlen och den vill komma fram. Morgondagen är ett oskrivet blad. Vad som helst kan hända och det är tjusningen med livet. Med rätt tankar kan allt vara möjligt.
Njut av dagen och ta hand om er. Fånga dagen så ofta det går och kom ihåg att ingenting är omöjligt till det är bevisat att det inte går.

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,

Mkt som blir bättre av att tänka positivt. Härligt att du är lite piggare. Vädret gör mkt också. Visa gärna upp dina nyheter från Shein har aldrig handlat där.

nouw.com/yasminegill
minasvarld
minasvarld,
Det gör jag gärna. Kommer längre fram ❤
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Din nr 3 är min höjdpunkt! I helgen har jag suttit ute i flera timmar och läst, så härligt!!! Jag suger i mej solstrålarna och lir direkt piggare. Kanske är det så för dej med?

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Älskar att sitta ute och läsa. Bästa tiden på året ❤
nouw.com/minasvarld
Elina,

Så skönt att du är piggare, vädret har verkligen bidragit för min del! Har aldrig hört talas om Shein men det måste jag kolla in 😀

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
De har massor med fina kläder ❤
nouw.com/minasvarld
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vilka härliga positiva saker du tar fram =) skönt att du är piggare =). Det är skönt att värmen börjar komma nu det vi har saknat =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Skönt att känna mer energi och solen gör sitt ❤
nouw.com/minasvarld
Jessica ,

Så skönt att ha rensat lite i garderoben, det skulle jag också behöva göra, passande med lite nya sommarkläder på det med ❤️

nouw.com/jessiekaos/
minasvarld
minasvarld,
Så skönt att förnya sig lite ❤
nouw.com/minasvarld
Madde ,

Härligt att det börjar vända för dig. Sol och värme och lite nytt i garderoben kan göra underverk. Blir så inspirerad av att läsa alla dessa positiva sakerna.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Så härligt att göra ❤
nouw.com/minasvarld
Emschen,

Jag har aldrig vågat beställa från Shein. Hur är storlekarna, hur är kvaliteten, hur är det om man vill returnera ngt? Ja jag har tusen frågor och vågar därför inte beställa men jag har titta på deras sida och gud va massa fint där finns!

emschen.se
minasvarld
minasvarld,
Har hittat massor med kläder med bra passform. Jag har aldrig behövt returnera något som tur är. Dottern har även hittat många favoriter därifrån. Vi har haft tur. Har färemot inte vågat beställa byxor för där vet man aldrig. Tycker de kläder vi köpt, med tanke på priset, varit bra kvalitet som hållt bra. Jag var också skeptisk i början, men blev glatt överraskad.
nouw.com/minasvarld
Marie,

Vi håller på att gå igenom tösens garderob och se vad vi kan rensa undan. Jag har också shoppat sommarkläder från SHEIN, tycker de har bra kläder

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Gillar Shein. Fina kläder och bra priser ❤
nouw.com/minasvarld
Kamilla,

Helt klart skriver jag under på att solen och värmen varit en av veckans positiva. Helt ljuvligt att kunna gå runt hemma vid i shots

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Underbart med värmen ❤
nouw.com/minasvarld
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Underbart med så mycket positivitet! SÅ många fina punkter du har raddat upp älskade du! Så viktigt att tänka på saker som är positivt. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Det hjälper verkligen för att må bättre ❤
nouw.com/minasvarld