Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och jag kommer i håg den känsla jag bar med mig när jag summerade förra veckan. Vemodet hängde tungt och jag sökte länge efter något att nämna som kunde vara positivt. Däremot var jag fylld av energi och såg fram emot denna vecka. Nu vet jag precis varför.

Veckans fem positiva
När jag nu ska plocka fram det som varit positivt denna vecka och det som gjort denna vecka bra då är det svårt på ett helt annat sätt. Jag tror att det var längesedan jag hade den känsla jag har nu. Det har varit en riktigt bra vecka och det är svårt att bara kunna plocka fram fem positiva saker. Jag skulle kunna nämna så många fler och jag hoppas även att denna veckan kan vara den som gör att saker och ting vänder. Håller i alla fall tummarna för det.

Detta är vad jag kom fram till denna vecka:

1. Sol, värme och utflykter
Som jag har längtat efter just detta. Det har varit underbart att besöka favoritplatser. Fotografera, fika, njuta av solen och studera de vackra vyerna. Dessutom har jag fått umgås med nära och kära och det kan man inte klaga på alls. Helt underbart! Vill ni läsa om utflykterna hittar ni dem HÄR--> Sommarvärme och havet och En fika vid havet

2. Nytt jobb
Det börjar röra på sig en aning med eventjobb nu och snart kan jag börja jobba igen där, men det som hände denna vecka har ingenting med det att göra. Under veckan fick jag erbjudande om att hoppa på ett projekt som jag ska jobba med under sommaren och jag kunde bara inte tacka nej till det. Så glad är jag över detta och det ska bli så otroligt kul att få komma ut och jobba igen. Kanske inte det jobb jag hade tänkt mig , men det ska bli så otroligt kul att få vara med på detta projekt. Kommer säkert mer om detta framöver när jag landat lite i det och kan berätta mer.

3. Stimulerad och inte uttråkad
För första gången på länge känner jag mig inte uttråkad och jag har en energi som både sol och roliga aktiviteter gett mig denna vecka. Jag kommer behöva den energin framöver och jag märker hur bra jag mår när jag får ha saker att se fram emot och saker att göra. Nu när snart studierna är över gäller det att ta sig för med saker för annars blir jag nog galen.

4. Många tillfällen att fotografera
Ännu en sak som blivit lidande när den ena dagen ser likadan ut som nästa. Jag har kommit ut på de utflykter jag nämnde innan och jag blir glad av att söka fotograferingsplatser och vyer. Att få planera vilka foton jag vill ta och sedan göra det bästa av det. Att jag dessutom gillar att skriva inläggen om utflykter och dela bilderna är bara en stor bonus. Hoppas även ni uppskattar det.
Hoppas på mycket tillfällen att fotografera framöver för det får mig verkligen att må bra.

5. Veckans höjdpunkt är ändå spavistelsen
Att få komma bort ensam med äldsta dottern och bara njuta av lugnet var helt underbart. Precis vad jag behövde och precis vad hon behövde. Underbart med god mat och bad tillsammans och det blev en helt perfekt vistelse i Nyköping. Mer om det kommer nästa vecka.

***

Tack för denna vecka
Nu är det dags att ta ännu ett steg i livet. Mot nya utmaningar och ingen vet vart detta kommer att sluta. Jag tror det är precis vad jag behöver just nu och med spänning ser jag fram emot nästa vecka. Vad som helst kan hända och det gäller att vara beredd på det allra bästa. Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som ska hända härnäst. Morgondagen är ett oskrivet blad och det är bara vi som kan göra någonting åt den för att vinna något. Jag vägrar låta det negativa ta över och strävar alltid efter att finna det positiva för att det är vad som gör att livet går vidare och vi kan le igen. Med rätt tankar är allt möjligt.

Njut av dagen och ta hand om er. Fånga dagen så ofta det går och lev NU. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,

Vilken lyxig känsla att få sitta och välja bland allting positivt! Det unnar jag dig verkligen. Hoppas att du får samma ynnest även kommande vecka 😊

nouw.com/annaskarblom

Vilken härlig vecka och en massa roligt du fyllt den med. Lycka till med projektet

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Madde ,

Så skönt då det börjar vända. Tror många ser ljuset i tunneln nu, och det är så underbart. Härligt med SPA och det måste helt klart varit nr 1

www.nouw.com/madelena
Elina,

Vilek toppenvecka du verkar ha haft! Det har ju varit så härligt väder och vad underbart med er spavistelse.

detkaosvikallarvardag.com
Kamilla,

Du har verkligen flera härliga positiva händelser att ta med som energi in i nya veckan. Återigen grattis till nya jobbet.

kamillaskamera.com/
Marlene,

Kul med nytt jobb! Spännande 😊 Min bästa den här veckan var att jag fick vaccinet, jag är sååå glad!

fdensammamamman.se/
TwinMom.se,

Låter som en bra vecka du haft! Som du säger också, så himla viktigt att fokusera på det positiva och inte låta det negativa ta över! Hoppas du får en lika fin vecka nästa vecka!🌸

www.twinmom.se

Du har onekligen haft en fin vecka. Solen gör så mycket för en, sedan det där med jobb och fotografering lät verkligen som stora saker för veckan. Sen verkar du väldigt glad också, det gör ju så mycket.

www.saramadeleine.se
Fnulan,

Jag kan tänka mig att du är glad för denna veckan, massor med roliga grejer att glädjas åt. Jag skulle också gärna komma iväg med min äldsta tjej, både hon och jag kan behöva varandra

www.fnulan.se
ullie,

så härliga bilder . Det är ju ändå ba nr det är så poitivt så man inget kan ta ut utan vill ha hela. va skoj det låter med sommarjobb grejen blir väl kul kram o fin måndag

weberskold.se