Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och det är återigen dag att blicka tillbaka. Vad hände denna vecka egentligen och vad var lite extra positivt? Känns som att jag knappt varit hemma och har jag varit hemma har det varit fullt upp. Det har varit en vecka med med- och motgångar och just nu kämpar jag med tröttheten rejält. Trots att det är lite mycket just nu så känns det ändå som att positiviteten finns där och de tankarna älskar jag.

Veckans fem positiva
Berg- och dalbana blev det där ett tag när jag kände att jag misslyckats, men insåg att jag trots allt inte gjort det. Det har varit fullt ös på jobbet och även om det är rörigt att kicka igång ett nytt företag och famla i mörkret så känns det ändå som att vi kommit en bit. Jag har unnat mig saker denna vecka och insett att jag behöver mer återhämtning än vad jag ger mig själv nu. Detta är något jag måste tänka på framöver, men det känns ändå som att en bra tid väntar. En riktigt skön känsla måste jag säga.

Detta är vad som var lite extra positivt denna vecka:

1. Slutbetyget
Helt underbart kändes det är slutbetyget kom och jag visste att min examen var fullbordad. Den känsla var riktigt skön och nu är det bara att ansöka om examen. Skål för den!

2. Sommar, sommar, sommar!
Vilken sommarvecka det har varit. Sol, värme och en sådan skön känsla att juni kom till oss och visade sig från sin bästa sida. Som jag njutit av detta. Suttit på balkongen på kvällen och bara funnits till utan att frysa. För mig är det lyx. Hoppas på många sådana stunder under sommaren.

3. Bubbel på lördag?
Den frågan kom från en vän under veckan. Eftersom jag hade en oplanerad helg och väldigt sugen på att träffa henne tackade jag självklart JA. Vi har lite att fira hon och jag och en flaska bubbel ska vi nog unna oss. Som vanlig en underbar kväll med den bästa vännen man kan tänka sig. Vi kan verkligen ha kul när vi träffas och som jag behövde detta just nu.

4. På promenad genom stan
I torsdag träffade jag upp dottern i stan och vi tog en skön promenad genom ett soligt Stockholm. Vi drack världens godaste iste från Espresso House och shoppade lite t-shirts inför sommaren. Det var riktigt varmt och det var mycket folk i rörelse. Kändes som att Stockholm vaknat till på något vis och det kändes bra.

5. Det blommar i trädgården
En underbar tid på året är vi i just nu. Sol, värme och så alla dessa fina färger vi får skåda. Just nu blommar syrenerna i min trädgård och de är så otroligt vackra. Tre sorter pryder gården och en underbar doft sprider sig. Doften påminner mig verkligen om början av sommaren och alla de förväntningar som finns inom oss. Skolavslutning och så mycket barndomsminnen för mig. Längtar tills jag får skåda syrenerna och rosorna också, men de kan vänta ett tag till.

***

Tack för denna vecka!
Nu kliver jag vidare in i nästa vecka. Sista veckan i skolan för barnen innan sommarlov och besök av mamma och pappa väntar. Kanske blir det en jordgubbstårta till avslutningen eller kanske en middag vi havet. Vem vet? Hur som helst ska vi njuta av sommaren.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ingen vet vad som väntar runt hörnet och det gör livet spännande och intressant. Morgondagen är ett oskrivet blad och bara vi själva kan påverka hur det ska bli. Det negativa behöver vi sparka bort och fokusera på det positiva. Med rätt tankar är allt möjligt!

Njut av dagen och ta hand om er. Fånga den fina dagen så ofta det går och lev NU. Ingenting är omöjligt till det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Mirre,

Oh så många possitiva saker att minnas tillbaka på, samt stort grattis än en gång till ditt slutbetyg du är grym

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Så gott med bubbel med sin bästa vän och massor med prat. Det behöver vi alla ibland. Det är verkligen så härligt att sommaren och syrenerna blommar och sprider sin goda doft. Det måste vara en härlig känsla för dig att få dina slutbetyg fullbordad 😃

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Bubbel med vänner behöver man verkligen <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Grattis till slutbetyget! Vad roligt med lite spontant bubbel på lördagen. Sådana stunder förgyller livet.

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, det blev en riktigt härlig helg <3
nouw.com/minasvarld

Bubbel är aldrig fel och tillsammans med en väninna blir det extra trevligt. Själv bjöd vi på Cavs i lördags.

Grattis till slutbetyget. Måste kännas extra härligt.

sommar, värme och sol...underbart!!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Ja, det känns så skönt att nu kunna tuffa vidare
nouw.com/minasvarld
ullie,

va roligt med slutbetyget. ja men så härligt med det. bubbel vilket mys ha en fin vecka nu

weberskold.se
minasvarld
minasvarld,
Tack det samma <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Vilka bra positiva fem saker du räknar upp från veckan. Det är bra att kunna skriva ner fem positiva punkter för veckan som varit. Förstår att du är nöjd med slutbetyget och det tycker jag att du ska vara.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
De där fe, positiva varje vecka har blivit väldigt viktiga för mig
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Återigen grattis till examen. Grymt jobbat 👍🏻Visst är det härligt att Stockholm vaknat igen

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Dina slutord på inlägget kommer jag ta till mig, det känns som jag behöver ta med mig i mycket

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Ja, det är ett mantra jag kör själv ganska ofta och många gånger kan det hjälpa mig framåt
nouw.com/minasvarld
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh vad härligt det är att få ta del av dina positiva saker! Det smittar verkligen av sig så man själv börjar tänka på vad man är tacksam över eller vad som är positivt. Härligt! Älskar verkligen det sista du skrev också, det behövde jag höra idag så tack! Du är fantastisk! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Du är fantastisk <3
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilken härlig lista! Älskar syrener och har precis bestämt att vi ska plantera det vid vårt sommarhus. Måste bara ta reda på vilka olika sorter det finns och vilka som doftar mest 😃

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
det finns verkligen många sorter och hemma på vår gård har vi tre olika sorter. Kan inte avgöra vem som doftar mest bara <3
nouw.com/minasvarld