Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och jag blickar tillbaka för att finna allt det där bra som finns i livet. Som alla andra veckor har det funnits med- och motgångar, men trots trötthet och lite för mycket av allt känns det ändå bra. Den här veckan har mycket fallit på plats och det är först nu jag har insett mycket.

Veckans fem positiva
Jag har någon vecka känt att det trots lite motgångar är ganska bra just nu. Solen skiner och sommaren är här, det bidrar mycket till min positivitet. Det händer mycket och det gäller at hänga med i svängarna. Jag har känt att jag behöver planera bättre för att orka och jag vet att jag måste ge mig själv tid att bara få tänka på mig själv. Annars är sommaren min tid och den tänker jag ta vara på.

Detta är vad som varit lite extra positivt denna vecka:

1. Sommarlov
Älskade, underbara sommarlov! Inte mitt tyvärr, men väl efterlängtat för mina barn. De har väntat och väntat, men nu är det äntligen här. Tio hela veckor att njuta av ledighet och förhoppningsvis kommer det blir en underbar sommar för oss alla.

2. Överraskad med blommor och champagne
I torsdag damp examensbeviset ner i brevlådan och då blev det verkligt. När jag kom hem väntade blommor och en välkyld champagne. Mamma och pappa överraskade mig totalt och vi skålade. En riktigt trevlig kväll för att fira något man slitit med så länge.

3. Havsbad
Det blev en tur till havet i solen på min lediga dag. Vi åt lunch på stranden och badade fötterna. Inte så kallt som jag trodde, men när till och med jag kom i en bit då kan man förstå att det var ganska varmt ändå. Mer om detta en annan dag.

4. Besök av mamma och pappa
Det är alltid mysigt att ha dem här. Nu när de är fullvaccinerade törs vi röra oss lite mer och vi har till och med unnat oss att äta ute. hur underbart är inte det att äntligen få göra det tillsammans igen?

5. Sommarvärme
Det går inte att passera denna vecka utan att uppmärksamma sommarvärmen.
Sommaren är helt klart min årstid och jag blommar ut på sommaren känns det som. Jag älskar värmen och att slippa frysa. Jag älskar kvällarna, blommorna och jag älskar vad ljuset gör med mig. Jag blir gladare, jag orkar mer och allt känns så mycket enklare. Denna vecka har jag njutit och jag ser fram emot en lång och underbar sommar.

Tack för denna vecka
Nu är det dags att välkomna en ny vecka. Vad den har att ge har jag ingen aning om. Just nu vet jag inte ens om vi har något inplanerat och det kan vara skönt det också. Jo, en sak som jag ska göra är att vaccinera mig, det är ändå en bra sak känner jag. Annars hoppas jag att det blir en bra vecka med många positiva saker som jag kan bära med mig.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ingen vet vad som väntar runt hörnet och det gör livet spännande och intressant. Morgondagen är ett oskrivet blad och bara vi själva kan påverkar hur det ska bli. Med rätt tankar är allt möjligt!

Njut av dagen och ta hand om er. Fånga den fina dagen så ofta det går och lev NU. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Gud vilka härliga punkter. Grattis till examen och vad kul att bli överraskad. Så viktigt att försöka vara positiv även om man är trött osv. Idag har jag inte lyckats med det då jag har en riktigt dålig dag och är jättetrött och ledsen idag...

evahle.se
minasvarld
minasvarld,
Stort tack <3 Man måste få ha sådana dagar ibland också
nouw.com/minasvarld
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Gud så roligt att få veta dina positiva saker! Det är som du skriver så viktigt att tänka på alla positiva saker som finns. Idag är jag tacksam för att sambon fyller år imorgon! Ska bli så mysigt att få fira honom! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Stort grattis till Victor. Hoppas ni får en fin dag tillsammans <3
nouw.com/minasvarld
Yasminegill
Yasminegill,

Var ju många bra saker denna vecka. Och ja värmen gör en verkligen mer positiv. Hoppas din kommande vecka blir minst lika bra. Kram

nouw.com/yasminegill
minasvarld
minasvarld,
Det håller jag tummarna för <3
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Låter som en kanonvecka! Så härligt att bli överraskad 😊

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Det blev en riktigt bra vecka måste jag säga
nouw.com/minasvarld
Madde,

Värmen kan få vem som helst att må bra. Man kan alltid hitta tillfällen för lite champagne. Älsk på det.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Champagne är alltid trevligt <3
nouw.com/minasvarld

Champange och blommor, vad trevligt. Grattis till dig!

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Mirre,

Oh bubbel och uppvaktning och bubbel det var verkligen så härligt, och så värd det, det förstår jag. Sommaren är verkligen här också, det är så härligt. Så fint av dina föräldrar att fira och gratta dig med =D, GRATTIS än en gång =D

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Det var verkligen trevligt att få fira det <3
nouw.com/minasvarld
AngelicaElversson
AngelicaElversson,

Vilken härlig vecka du verkar ha haft! 😃 Grattis till dig!! Det där med sommarlov, det gav mig minnen hur det kändes när man fick sitt liv. Det var så skönt och underbart på något vis. En härlig känsla 😃 hoppas du får en bra start på denna nya vecka! Kram

nouw.com/angelicaelversson
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Så.myclet positiva saker! Vad roligt att dina föräldrar kom och firade din examen ❤️

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Det var väldigt trevligt <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Härlig vecka du har haft. Kul att du vart överraskad av din mamma och pappa. Härligt att kunna skriva ner fem positiva saker som hände förra veckan.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Ja, de positiva sakerna behövs verkligen för att man ska kunna se att det finns bra saker här i livet <3
nouw.com/minasvarld