Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och det är dags att reflektera över de positiva sakerna som har varit. Det har funnits med och motgångar, precis som alla veckor, men jag vägrar att låta motgångarna ta över tillvaron. I stället försöker jag så gott det går att se det fina och bra som göra livet värt att leva.

Veckans fem positiva
Jag vill väldigt mycket just nu, men jag orkar inte riktigt med allt. Vill vara överallt och njuta av det fina vädret, uppleva nya saker och stimulera min rastlösa själv. I stället känns det som att jag mest sitter hemma och inte gör någonting. Jag försöker komma iväg, men det är inte alltid det lättaste. Hur som helst är jag glad över det finas vädret och det får mig att må mycket bättre, tur det. En bra vecka har passerat och jag plockar här ut några små godbitar.

1. Kvällarna på balkongen
Det allra bästa med värmen är att kvällarna är sköna och att man kan sitta ute länge. När det blir kallare kan jag krypa upp och sätta mig på balkongen och tända en massa ljus. Läsa en bok, se en film eller bara sitta där och njuta av lugnet. Många sådana kvällar har det blivit denna vecka och det är väl positivt om någonting är det?

2. Fika på torget
Jag skulle hämta dottern vi Årsta Havsbad för att hon hade jobbat och var lite tidig. Då unnade jag mig en fika i solen och så gott det var. Kaffe och kladdkaka med kolaklet uppepå, underbart gott. Sällan man bara tar sig en stund med en god fika i solen.

3. En kväll på stranden
När det blir för varmt är det skönt att bara åka iväg och svalka sig. Tur man har nära till havet och bara kan sticka i väg för att ta sig ett dopp. För min del var det för kallt, men vinarna var sköna och vi fick lite andrum en stund. Kan sitta där i timmar och bara titta ut över havet och njuta. Blir nog många sådana kvällsturer under sommaren hoppas jag.

4. Vad det växer
Vi planterade många experiment redan tidigt och nu när det varit riktigt varm har det växt så det knakar. Tur man har inglasad balkong så att det växer mycket. Nu hoppas vi på alla möjliga olika grönsaker att njuta av längre fram. Gurka, tomater, paprika och eventuellt lite chili. Ska bli kul att se vad det blir av allt.

5. En månad på nya jobbet
Konstaterade i veckan att jag redan hunnit jobba en hel månad på nya jobbet. Det firade jag på jobbet med att eventuellt dra in en ny kund efter ett riktigt bra kundmöte. Än blir det några månader till innan det är dags för en avstämning och eventuellt fortsatt projektarbete.

Tack för denna vecka!
Nu är det återigen dags att välkomna en ny vecka där vad som helst kan hända. Det blir som vanligt en jobbvecka och en stundande midsommar. Vi har inga planer alls ännu och vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Visst skulle jag vilja åka ut i skärgården och fira en riktigt hörlig midsommar, men så kommer det inte att bli. Kanske en annan gång. Jag hoppas på en bra vecka med mycket positivitet.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ingen vet vad som väntar runt hörnet och det gör livet spännande och intressant. Morgondagen är ett oskrivet blad och bara vi själva skriver vår egen historia. Med rätt tankar är allt möjligt!

Njut av dagen och ta hand om er. Fånga dagen så ofta ni kan och lev NU. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Tycker också om att sitta ute på kvällarna nu på sommaren. Känns som vi har ett drömvärder verkligen 😀.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Helt underbart!
nouw.com/minasvarld
Madde,

Söndag redan. Tack för du påminde mig om veckans positiva. Härlig vecka du fick, Kvällsbad är aldrig fel, till och med skönare ibland.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Ja, det är något alldeles speciellt med sommarkvällar <3
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jag försöker med att se allting positivt. Ser man negativa saker så blir man själv nedstämd 🙂.

Åå vad jag känner igen mig i det som du skriver. Att jag vill göra massa saker, vara överallt. Men jag orkar inte 😕. Det gör lite ont. Men jag är väldigt glad när något händer någon gång 🙂.

Det är ett av dem bästa sakerna med sommaren. Att man kan sitta ute läänge 😊. Njuta av vädret, spela något, blogga, lyssna på bok. Bara åxå va 😊.

Åå det vill jag göra. Åka till vatten på kvällen. Njuta av tillvaron. Se solen gå ner 🥰😍.

Vad kul att det växer så mycket hos dig 🥒🍅🫑😃.

En lite kort vecka väntar nu. För fredag är det midsommar & ledig dag. Vi har inget som helst planerat. Ganska skönt🙂dyker det upp något så hakar vi på.

Varje dag är ny spännande dag 😃👍

Exakt! Ingenting är omöjligt ☺️👍

Njut du med så mycket du kan. Njuta av veckan! 🤗😘

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Tack <3 Njut du med.
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Bra vecka med många positivt härliga sommarhäng. Msn dka ta tillvara på varje stund man kan. Här har det njutit av vänner, segway, poolbad och solstol och lite bubbel I badet

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
minasvarld
minasvarld,
Låter helt underbart <3
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Vad härligt att du har nära till havet. Vad är det för något som du jobbar med? Har nog missat det helt och hållet. En sån kladdkaka brukar jag göra fast med kolasåsen i kladdkaka, den är himmelsk god 😍

nouw.com/jennysvardag
minasvarld
minasvarld,
Jag jobbar på ett projekt med en ny rekryteringsapp som vi marknadsför för tillfället. En blandning av marknadsföring, utveckling och sälj kan man säga.
nouw.com/minasvarld
Diana Saeloen,

Jag gillar verkligen dina veckans 5 positiva...det får mig att tänka mer positivt också .-). inte klokt tt du varit på nya jobbet 1 månad redan - hoppas verkligen det blev en kund av det där. och kladdkaka till fika - sååå gott

nouw.com/fibrolivet
minasvarld
minasvarld,
Så kul att läsa detta <3
nouw.com/minasvarld
Fnulan,

Dina positiva fem andas verkligen sommar, gud så härligt. Vi ska bara vara vi tre på midsommar. jag känner inte als för att göra nåt i år. Njuter som mest med familjen.

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Att bara vara familjen är riktigt skönt <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Så somriga punkter! Kvällarna är alldeles underbar nu 😊 det gäller att njuta så mycket det går ❤️

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Underbara, älskade sommar <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Härliga fem positiva saker som hänt denna vecka. Känner igen det där om att man vill vara lite överallt. Själv har man också ibland blivit innesittande och inte orkat göra någonting på dagarna pga värmen. Har i alla fall gått en promenad i helgen. Hoppas denna vecka blir lika bra som förra men det får gärna bli lite svalare så man kan göra saker utan att bli genomsvettig.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Jag älskar värmen och mår bra av den så jag vill att den stannar 😊
nouw.com/minasvarld