Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och jag lämnar en riktigt dålig bloggvecka bakom mig. Bloggen har ekat hyfsat tom denna vecka och jag har inte hunnit med den helt enkelt. Det har varit för mycket av allt annat och som tur är har veckan inte varit lika dålig som aktiviteten här på bloggen. De där positiva sakerna finns där och därför känner jag att jag inte få glömma att se det positiva så här när veckan närmar sig sitt slut.

Veckans fem positiva
Vart ska jag börja? Vi började veckan med att besöka akuten och det var ingen rolig start alls. Beskedet där var lite jobbigt, men i slutet av veckan när vi gjorde en uppföljning kändes det bättre. En liten fraktur blev diagnosen och inget gips. Allt eftersom veckan gick blev det bara bättre och bättre, vilket räddade upp allt. Själv led jag av total avsaknad av energi då jag jobbat med en massa nya saker på jobbet, men det har varit riktigt kul. Det spontana har levt med mig även denna vecka och det är nog precis vad jag behöver just nu. Här kommer godbitarna från denna vecka som är lite extra positiva:

1. Nya roliga utmaningar på jobbet
Det var jobbigt i början, men det kändes riktigt kul när jag väl kom in i det. Det är så vansinnigt roligt att lära sig nya saker och det är något som är väldigt positivt. Det stimulerar min rastlösa själ och det får mig att vilja lära mer och mer hela tiden.

2. Körkort för dottern
Det var en riktigt häftig känsla även för mig när dottern fick körkort i veckan. En skön känsla att kunna klara av det och att sedan få en helt ny frihet att kunna åka till ställen på ett annat sätt än innan. Det fick mig att känna att barnen verkligen håller på att bli stora. Körkort liksom, det är ändå en riktigt stor grej.

3. Utflykt till Uppsala
Inte nog med en avklarat körkort i Uppsala, men också en trevlig utflykt.
Vi fick byta miljö för ett tag och se något annat. En stad jag inte besökt på väldigt många år och det blev en hel ledig dag där man bara kunde vara. strosa runt, shoppa, fika och bara finnas till. Precis vad man behöver.

4. Torsdagsvin
Känns som att torsdagar är vår grej. Jag och en vän har en tendens att ses på torsdagar och den här gången träffades vi efter jobbet för en bit mat och några läskande drinkar i värmen. Skönt att kunna koppla av och skratta en stund efter en händelserik vecka. De där stunderna är så viktiga.

5. Mamma och pappa på besök
Alltid lika mysigt att träffas och snart är det nog dags för oss att försöka planera in en resa till dem. Vi har njutit av lite god mat och bara umgåtts med varandra och det är alltid lika trevligt.

Tack för denna vecka
Finns mycket att bära med sig från denna vecka och mycket som får stanna kvar där det är. Det negativa lämnar jag bakom mig, eller åtminstone försöker jag låta bli att tänka på det. Jag välkomnar nu en ny vecka och jag välkomnar även juli på riktigt. Mitt fokus även denna vecka ligger på att göra roliga saker och njuta av stunden, det är så viktigt. Ser fram emot en ny vecka med mycket positivitet.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar runt hörnet. Livet blir spännande av ovetskapen och det är vad som får oss att vilja sträva framåt hela tiden. Det bästa i livet har nämligen inte hänt ännu. Morgondagen är ett oskrivet blad och bara vi själva skriver våran egen historia. Med rätt tankar kan man komma vart som helst och med dem är allt möjligt.

Njut av dagen och ta hand om er. Fånga dagen så ofta det går och lev NU. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Men så roligt gör henne med körkort. Då är hon ett år äldre än min son då alltså? Sonen är född 04 och din dotter måste vara 03:a? Men verkligen tråkigt med frakturer, så här på sommartid dessutom.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Hon är född 04. Hon kom på lite sent att hon ville ha Am kort bara 😊
nouw.com/minasvarld
Madde ,

Att få sitt körkort är stort. Grattis till henne. Spelar väl ingen roll vilken dag man tar sitt vin, Drack mitt i torsdags också. Kan det vara aperol spritz i glasen du visade på bilden?

www.nouw/com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Japp, det är Aperol Spriz 😉
nouw.com/minasvarld

Så roligt att dottern fick körkort. Man märker vilken lycka dom får när dom till slut får det i sin hand.

soclosedecember.nu/
minasvarld
minasvarld,
Ja, det blev en riktigt lyckad dag
nouw.com/minasvarld
Yasminegill
Yasminegill,

Åh grattis till dottern - körkort ger ju sådan frihet. låter som du haft en riktigt bra vecka💗 hoppas du får en minst lika bra kommande vecka. Kram

nouw.com/yasminegill
minasvarld
minasvarld,
Ja, nu blir det att köra moppe hela sommaren och hösten 😉
nouw.com/minasvarld
Popprinsessan
Popprinsessan,

Bortsett från frakturen låter det som en riktigt härlig vecka! Torsdagar är bra dagar att träffa vänner på - har själv en liten Torsdagsklubb en gång i månaden. Börjar bli dags att ta tag i den nu när alla har fått vaccin.

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Frakturen var liten som tur är, men veckan blev riktigt bra ändå. Kanske är något speciellt med torsdagar ändå 😉
nouw.com/minasvarld
Elina,

Grattis till dotter, kul med körkort. En fraktur och brist på energi låter inget vidare, men annars låter det som en riktigt bra vecka 😊

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Veckan blev riktigt bra ändå <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Härligt att dottern har fått körkort. Jag själv kommer inte ta körkort för jag skulle inte klara av den praktiska delen. Är en teoretiker. Kul att du var till uppsala för det är en vacker stad. Bra fem punkter som var positiva från förra veckan. Hoppas denna vecka blir lika bra för dig.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Uppsala är verkligen vackert och det blir nog någon mer tur dit under sommaren
nouw.com/minasvarld
Marlene,

Ibland får man lixom skjuta undan all skit och bara fokusera på det som är bra, inte lätt - men nöndändigt. När barnen får körkort börjar en ny del av livet, en himla bekväm en 😊

fdensammamamman.se/
minasvarld
minasvarld,
Det är viktigt för annars går man under helt
nouw.com/minasvarld
Marie,

Tråkigt med frakturen, men grattis till körkortet för dottern. Samt så fin energi du ger genom dina inlägg, fint att du även stöttar både dig och oss hur vi ska tänka och må, det är frint

sweetwordsbymirre.com
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Positivt gillar vi alla. Stort grattis till dottern som fixade körkortet. Frihet för dem

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Ja, som hon har åkt runt efter det 😊
nouw.com/minasvarld