Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka i livet har passerat och jag blickar tillbaka på den med blandade känslor. Att avsluta en sommarmånad kändes inte bra, men någonstans kom solen och jag kände att jag måste ta det för vad det är. Efter en seg förkylning och lite för mycket att ta tag i behövde jag landa en aning. Det kanske inte riktigt blev så, men jag fick mycket gjort.

Veckans fem positiva
Veckans tema har varit städning och röj, sedan avslutades veckan med många skratt. Tror jag vänt upp och ner på hela hemmet här och jag kände att det blev alldeles för rörigt. Vardagsrummet blev klart och nu återstår bara lite inredning för att piffa till det. Däremot blev det alldeles för mycket saker framme och det fick bli fokus. Nu har jag lyckats kasta, ställa undan och röjt en del så ny börjar det likna ett hem igen. Skönt att jag fick avsluta vecka med lite socialt umgänge som verkligen fick mig att må bra.

Här kommer det som var lite extra bra just denna vecka:

1. Vände på veckan
I början av veckan kände jag att jag inte orkade med. Jag hade ingen tro alls på att saker skulle bli bättre och jag ville bara ge upp allt. Allt eftersom veckan gick så väcktes något i mig. Frustrationen jag burit på en längre tid får jag leva med för jag kommer aldrig att få den förklaring jag önskar. Därför bestämde jag mig för att sträva uppåt och framåt. ta tag i mig själv och sträva efter välmående. Det skapade en skön känsla i kroppen som jag bär med mig.

2. Fika med Kamilla
Jag gillar att träffa nya människor och att träffa någon man följt på bloggen i flera år var hur kul som helst. Det är alltid speciellt att träffa nya människor, men när man känner att tiden bara försvinner då är det bra. Nu ser jag fram emot att ses igen och sträva framåt tillsammans.

3. Middag i Nynäshamn
För att följa upp den trevliga och sociala fikastunden på torsdagen begav jag mig till Nynäshamn med min vän Maria och åt middag. Vi har inte setts på ett år och det var hur trevligt som helst. Skratten avlöste varandra och vi kom överens om att livet ska leva. Bra tankar inför framtiden då jag vet vad jag ska göra. Precis vad jag behövde.

4. Börjar få ordning
Efter den upp och ner vända värld jag levt i hemma några veckor börjar vi äntligen få ordning. Flera av er har efterfrågat bilder på vardagsrummet och det kanske kommer framöver. Har inga före-bilder, men jag ska försöka ta några bilder. Inredningsbilder är inte min grej, men jag ska göra ett försök. Väldigt skönt i alla fall att kunna få göra något annat än att bara städa och röja ett tag framöver innan nästa projekt startar.

5. Mina barn
Jag vore ingenting utan dem och de är det allra viktigaste i mitt liv. Mycket har hänt och de är så förstående och fantastiska. Underbara, älskade ungar. De borde vara med på denna lista varje vecka, men det blir så tjatigt då. Just denna vecka har de varit min klippa däremot och då förtjänar de att få lite extra uppmärksamhet.

Tack för denna vecka
Nu blickar jag framåt och ser fram emot kommande vecka. Nu vänder jag blad på riktigt och vänder uppåt. Det är precis vad jag behöver och det finns så mycket att se fram emot. Vi själva skapar vår egen framtid och det gäller att ta tillvara på dagarna. Önskar mer sol och det känns som att jag har någonting på gång.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ovetskapen gör livet spännande och det får oss att vilja sträva framåt. Det bästa i livet har inte hänt ännu och det är en skön tanke att bära med sig. Morgondagen är ett oskrivet blad och vi väljer själva hur vi vill ta oss an den. Med rätt tankar kan vi komma vart som helst. Ta varje att skratta och njuta av livet, för det vet aldrig när den stunden kommer igen.

Njut av dagen och av livet. Fånga stunderna och lev NU. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer