Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och den gick med en väldig fart. Det känns som att måndagen kom och sedan var det redan söndag. Kaos på jobbet, fix hemma och sedan kom den efterlängtade helgen.

Veckans fem positiva
Börjar känna att saker och ting är lite enklare igen. Solen går upp varje morgon och klockan ringer. Jag kliver upp ur sängen och jag känner inte att allt känns jobbigt. Det var längesedan jag kände så och jag hoppas att detta är början på något nytt i livet. Det finns något där inne som bubblar och jag tänker ta vara på det.

1. Nya lärdomar
Veckan på jobbet har varit rörig och när jag ser tillbaka på den inser jag att jag har lärt mig massor med nya saker. Rörigt, men lärorikt, helt i min smak.

2. Efterlängtat fredagsmys
Helgen kom och den spontana förfrågan jag skickade under veckan blev så bra. Jag och yngsta dottern hade tjejmys hemma med en vän till mig och hennes dotter. Tack finaste Ann-Charlotte och Emma för bästa fredagsmyset. Så efterlängtat och välbehövligt.

3. En oplanerad lördag
Jag kände att jag behövde få andas en aning och bestämde att lördagen fick bli oplanerad. Bara vara, komma ikapp med skolarbete och bara få finnas till för en stund. Känna efter en aning efter allt som hänt och kanske landa. Ibland behöver man en stilla stund bara för att känna efter hur man egentligen mår.

4. En heldag med mina döttrar
I dag var det tidig uppgång som gällde och en resa till Märsta. Det blir Folkrace hela dagen och nu hoppas vi på fartfylld motorsport hela dagen.

5. Gymmet
Det var många månader sedan jag var där och att äntligen få komma tillbaka. Det kändes skönt att kunna träna som vanligt igen och nu behöver jag bara få in rutinen igen.

***

Tack för denna vecka
Nu blickar jag framåt och ser fram emot en ny vecka. Just nu känns det som att vad som helst kan hända och jag tror att jag är redo. Välkomnar allt bra och positivt just nu. Det jobbiga vill jag bara lägga bakom mig.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ovetskapen gör livet spännande och det får oss att vilja sträva framåt. Det bästa i livet har inte hänt ännu och det är en skön tanke att bära med sig. Morgondagen är ett oskrivet blad och vi väljer själva hur vi vill kliva in i den. Med rätt tankar kan man komma vart som helst. Ta varje möjlighet att skratta och njuta av livet.

Njut av dagen och av livet. Fånga stunderna och lev NU. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar

Kommentarer