Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och det är dags att blicka tillbaka. Jag kommer ihåg måndagen och sedan var det helt plötsligt fredag. Andra veckan i rad som tiden flyger i väg och egentligen älskar jag detta tempo. Mitt i allt detta bär jag med mig en skön känsla.

Veckans fem positiva
Visst har det funnits stunder denna vecka då jag inte riktigt orkat med, men trots det har det varit en riktigt bra vecka. Det är roligt att jobba och mycket har fungerat bra denna vecka. Några udda händelser som får mig att fundera, men jag lämnar en bra vecka bakom mig.

Här kommer det mest positiva som är väl värt att nämnas:

1. Skratt på en onsdag
Förställningen Mamma ljuger var verkligen en positiv händelse denna vecka. Så skönt att komma ut och äntligen få gå på en föreställningen igen. Att dessutom få skratta i över en timme skadar inte det heller.

2. Fredagsvin med en vän
Vi har inte setts sedan i början av augusti och det var äntligen på tiden att vi fick till en träff. Timmarna flög i väg och vi hade så mycket att prata om. Med lite vin och gott tilltugg fick vi till en riktigt mysig kväll.

3. Matinspiration
Min matinspiration har varit körd i botten en längre tid. I helgen hade jag däremot mängder med tankar om mat och även om det blev pizza både till huvudrätt och efterrätt så var det riktigt kul att komma på något nytt. Lite Löjromspizza och sedan Nutellapizza gjorde lördagen helt perfekt.

4. Produktiv helg
När helgen kom var jag väldigt trött, men efter en skön fredag vaknade jag med en skön energi på lördagen. Det blev både städning och skräpröj, vilket jag skjutit på en längre tid. Tänk vad skönt det var när jag hade fått bort all skit som bara stått där. Då kunde jag landa skönt i soffan med lite ishockey på teven.

5.Läsglädje
Jag har haft så svårt att läsa ett längre tag, men nu tycker jag att det är riktigt roligt igen. Det gäller bara att hitta böcker som är roliga att läsa och jag har nästa 40 st olästa så jag har en del att välja på. Så skönt att kunna läsa igen då det ger mig avkoppling och gör resorna med tåget betydligt roligare.

Tack för denna vecka
Nu blickar jag framåt och ser en helt ny vecka. Nya roliga saker att uppleva och vem vet vart denna vecka kan sluta. Jag ser fram emot mycket och hoppas på en riktigt bra vecka där livet leker. Just nu händer massor med roliga saker på jobbet och det gäller att hänga med. Jag är redo att ta mig an det mesta just nu.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ovetskapen gör livet spännande och det får oss att vilja sträva framåt. Det bästa i livet har inte hänt ännu och det är en skön tanke att bära med sig. Vad som sker i morgon har vi ingen aning om, men vi väljer själva hur vi vill spendera den. Med rätt tankar kan man komma vart som helst. Jag kräver inte mycket här i livet bara jag får leva och skratta emellanåt.

Njut av dagen och av livet. Fånga stunderna och lev NU, tiden går inte att spola tillbaka. Ingenting är omöjlig tills det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!


Kram Mina


Gillar

Kommentarer