Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och det är dags att reflektera över det som varit. Jag lämnar en vecka där orken inte har räckt till, men som ändå varit en riktigt bra vecka med nya lärdomar. Min värld har snurrat rejält och jag ska erkänna att det är svårt att hänga med och fånga allt.

Veckans fem positiva
Som ett resultat av att allt är för mycket just nu blir också bloggen lidande. Så tråkigt tycker jag att man inte ska hinna med det roliga, men det är bara att gilla läget. Jag önskar att jag hann fotografera mer, skriva mer och njuta mer, men just nu är det för mycket nytt. På jobbet, hemma och i livet. Det behöver inte betyda något dåligt för om jag funderar en aning så är det väldigt mycket roliga saker som händer och det gör mig väldigt glad.

En vecka innehåller mycket, men detta har varit lite extra positivt:

1. Full fart på jobbet
Just nu i min värld lägger jag mycket tid på jobbet. Det händer väldigt mycket där just nu och det gör mig väldigt trött, men trött på ett bra sätt. Jag måste säga att jag trivs väldigt bra på jobbet och det är så kul att få vara med och bygga upp ett företag från början. Ska bli spännande att se vart vi landar och just nu är det fullt fart, men hur kul som helst.

2. Snällare mot mig själv
Denna punk kanske borde stå på alla fem denna vecka för det är stort för mig. Under allt för lång tid har jag pressat mig själv och inte mått bra alls. Det har satt sina spår och nu kan jag ändå känna att jag blivit snällare mot mig själv. Jag tillåter mig själv att bara få vara ibland, jag vet att jag gör mitt bästa som mamma och jag vet att jag förtjänar att få vara glad och lycklig. Jag har helt enkelt blivit snällare mot mig själv och det är positivt om något är det. Får bara hoppas att jag fortsätter på samma bana.

3. Blev med traktor
Snabba ryck ibland, men ibland måste man hänga med när saker händer. Därför blev vi med traktor i veckan, det vill säga en epa-traktor. Har funderat ett tag och för dottern är det för kallt att åka moped under vintern. Därför bestämde vi oss för att byta ut moppen mot en bil. Då dök en bil upp snabbt och bara på några dagar fick den "flytta" hem till oss. Den kommer att bli välanvänd kan jag lova och mamma fick följa med ut på första rundan redan samma dag. En speciell känsla att putta runt i en sådan kan jag lova.

4. Bra omdömen
Känner att jag inte alls ansträngt mig på den kurs jag går nu. trots det fick jag i veckan lite respons på de uppgifter jag skickat in och jag hade ändå fått till det- Känns riktigt skönt att kunna lägga dem bakom sig och gå vidare till uppgiften om ett tabubelagt ämne. Jag vet precis vad jag ska skriva om och nu gäller det bara att skriva det också.

5. En lördag utan planer
Eftersom livet snurrar fort just nu så var det skönt när lördagen kom och att den var oplanerad. JAg kunde ta en skön sovmorgon följt av morgonrocksmys. Sedan var det att skrota runt hemma och fixa. Laga mat och bara finnas till för en stund. Väldigt välbehövligt.

Tack för denna vecka!
Nu är det dags att blicka framåt och ta ett kliv in i november. Som jag nämnt innan händer det mycket just nu och jag älskar det. Mycket att se fram emot och mycket att glädjas över. Det är ändå det viktigaste, att man kan se det bra som ändå finns där. Nästa vecka är det höstlov och mina älsklingar får vara lite lediga. Själv ska jag lägga i ytterligare en växel på jobbet och det ska bli kul att se vart vi landar.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Livet blir spännande av ovetskapen och det ger oss en vilja att sträva framåt. Det som inte gick i dag kan mycket väl gå bra i morgon. Det bästa i livet har inte hänt ännu och den tanken bär jag med mig. Vad som sker i morgon har jag ingen aning om och vi väljer själva hur vi vill spendera den. Jag kräver inte så mycket här i livet, jag vill bara skratta emellanåt och känna att jag lever.

Njut av morgondagen. Fånga stunderna och lev NU, tiden går inte att spola tillbaka. Ingenting är omöjligt tills det är bevisat att det inte går. HA en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar