Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Årets första fem positiva skulle ha kommit redan förra veckan, men det blev inte riktigt så.
Denna vecka har gått i en rasande fart och även om den mest inneburit skjutningar hit och dit, jobb, studier och måsten så har det varit en bra vecka.

Veckans fem positiva
Mer positivitet ska det bli detta år och de positiva tankarna ska segra. Denna vecka har varit en vecka då jag satt ner foten och jag har gjort det ordentligt. Jag har visat tydligt att jag inte tänker acceptera vissa saker och det får bara vissa människor tåla. Det är nämligen dags för mig att gå vidare och få leva ett positivt liv där människor inte tror att det ska kunna behandla mig hur de vill längre.

Här kommer guldkornen från denna vecka:

Mysfredag med mina tjejer
Det är inte varje fredagskväll som man får ha båda sina barn hemma. Därför blev det bara slappande i soffan med en rad humorserier och många garv. En perfekt kväll där jag fick rå om dem båda och bara kunna slappna av. Jag hade mängde med andra saker att göra, men det fick helt enkelt bara vänta.

Promenad i solen
Torsdagen bjöd på strålande sol och en promenad med Marie. En riktigt skön dag där samtalen blev många och långa. Precis vad jag behövde.

Jobba hemma
Just denna vecka har jag varit extra tacksam över att kunna jobba hemifrån. Snorig och i behöva att bara få vara hemma. Det gick perfekt ihop med att jobba och även kunna vara hemma. Perfekt även att kunna sova längre och slippa restiden.

Mina egna tankar
Efter en tuff tid har jag bestämt mig för att nu måste det räcka. Visst finns det saker jag inte kan påverka, men jag har satt ner foten och visat jag inte tänker ta skiten längre. Chockerande för vissa att inte kunna bete sig hur som helst, men jag är glad över att mina tankar är positiva och jag vill mycket. Det är något att vara riktigt glad över.

Lyssnar på kroppen
Det har varit en del nattliga hämtningar av dottern denna vecka som varit i väg till olika ställen med kompisar. Visst är det inte skönt att behöva skjutsa mitt i natten, men vad gör man inte för sina barn. Det jag däremot har gjort är att jag har lyssnat på kroppen. När jag har blivit för trött har jag vilat, även om det inneburit att vissa saker inte blivit gjorda. Det kanske låter dumt, men att jag är snällare mot mig själv och vilar har gjort att jag orkat med allt denna vecka. Måste verkligen vara lika snäll mot mig själv framöver också.

Tack för denna vecka
Nu blickar jag vidare och nästa vecka händer det saker på jobbet som är riktigt intressanta. Dags att kicka igång efter jul och nyår för att anta nya utmaningar. Det ska bli kul att se vart vi landar i allt detta.
Annars börjar träningar, skolor och livet återvänder efter lov och ledigheter, på gott och ont. Det gäller att vara redo för det mesta och ha en förhoppning att allt kommer att lösa sig och bli bra.

Livet ger oss mycket vi inte väntar oss och det skapar en spänning. Vi vet aldrig vad som väntar oss runt hörnet och ovetskapen skapar spänning, det ger oss viljan att sträva framåt. Det som inte gick i dag kan bli fullt möjligt imorgon, det gäller bara att aldrig ge upp. Det bästa i livet har inte hänt ännu och jag är redo. Morgondagen är ett oskrivet blad och jag vet att vad som helst kan hända.
Just nu vill jag bara känna att jag lever, ska det vara för mycket begärt.

Njut av livet!
Fånga stunderna och lev NU, tiden kommer aldrig åter. Ingenting är omöjligt innan det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar