Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Den här veckan passerade snabbt och jag hann knappt släppa den ena bomben innan nästa kom. Så här i efterhand kanske det var lika bra att elden flammade upp för det stärkte mig. Annars händer det inte speciellt mycket just nu och om jag ska vara ärligt är jag uttråkad.

Veckans fem positiva
Som alla andra veckor har det varit upp- och nedgångar. Början av veckan ställdes saker på ände för att sedan stabilisera sig i slutet. Elden gav mig styrka och jag har lyckats med mycket. Tur att helgen blev lugnare och jag kunde få lite egentid som var så välbehövlig. Lite positivitet i veckan blev det också.

Godkänd hösttermin
Jag låg illa till där ett tag, men under helgen fick jag resultaten inrapporterade och godkända. Detta gör att jag kan lägga höstterminen bakom mig och kan fokusera på det som kommer framöver. Riktigt skön känsla kan jag säga.

Tisdagsmyset
Som jag skrev om under veckan blev det en tisdag med mycket ilska och kaos. Det gav mig däremot energi att verkligen ta tag i jobbiga saker och kvällen slutade på bästa sätt. Dottern ordinerade vin, för att man lever längre då, så det var lika bra att lyda. Det blev rödvin, stekande av köttbullar och ett långt samtal med bästa Sanna. Sedan kunde jag krypa upp i soffan med mina tjejer och le.

Startskott på något bra
Vad skulle jag göra med en helt ledig helg som nästintill var barnfri? Jag gjorde planer och de sprack, men det jag fick ut av lördagen blev så bra. Startskottet för något bra och något jag längtat efter. Det började med en genomläsning av romanen om Johanna och vilken känsla det gav mig. Är så laddad nu att fortsätta med detta.

Våga närma mig
Ett steg bakåt kan ge två steg framåt, det fick jag lära mig denna vecka. Jag våga närma mig något jag dragit mig för och det kan kanske bli någonting riktigt bra av det. Lite nytt kan vara spännande och kanske är precis vad jag behöver när jag nu vågar närma mig min sanning och ingen annans.

Fastnade i Huss
Kanske inte låter så positivt att fastna i en serie. Väldigt olikt mig, men välbehövligt. Såg första avsnittet och sedan var jag fast. När sedan dottern satte sig bredvid mig i soffan blev vi fast båda två. Flera timmar passerade och allt annat vi skulle göra blev ogjort, men vilken underbar stund tillsammans. Dessutom en bra serie att följa tillsammans.

Tack för denna vecka
Nu blickar jag vidare mot nya utmaningar. Denna vecka var konstig med allt vad det innebär och nu vill jag se framåt. Nästa vecka händer lite roliga saker och då tar vi nya kliv igen. Finns så mycket att se fram emot och vem vet vad som händer.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ovetskapen skapar spänning och det ger oss vilja att sträva framåt. Det som inte gick i dag kan bli fullt möjligt en annan dag, det gäller bara att aldrig ge upp. Det bästa i livet har inte hänt ännu och jag är redo. Det bubblar på insidan och jag tror att någonting bra är på gång. Vad som helst kan hända och just nu vill jag bara känna att jag lever.

Njut av livet!
Fånga stunderna och lev NU, tiden kommer aldrig åter. Ingenting är omöjligt innan det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!


Kram Mina


Gillar