Veckans fem positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Så har även denna vecka passerat och jag vet inte var jag ska börja. Känns som att det var mycket som inte blev som det skulle, men ändå lyckades jag klara hela veckan utan att ge upp. Det är väl positivt om något är det.

Veckans fem positiva
Känns som det har florerat mycket negativitet och jag duckar för den. Har för mycket av det redan och just nu gör jag allt för att tänka positivt. Har byggt upp en hel hög med energi mot slutet av veckan och ingenting ska få sno den. Visst har det varit en del saker som fått mig att fundera, men jag kommer alltid fram till samma sak och det är att sanningen alltid kommer fram.

Denna vecka har jag lärt mig mycket och en liten sak kan göra mycket. Jag vet att jag många gånger räcker till och jag vet att i slutändan har jag ändå valt det viktigaste, till skillnad från många andra som bara tänkte på sig själva. Här är veckans guldkorn:

Mina barn
Jag kommer alltid att finnas där för dem, oavsett vad. Vid deras sida kommer jag alltid att stå och jag kommer aldrig någonsin välja mig själv före dem. Vad som än händer och hur jobbigt det än är så sviker jag dem aldrig. De har blivit svikna nog mycket och jag vet att de behöver mig. Utan dem är jag ingenting och efter denna vecka blev det ännu tydligare hur viktig jag är för dem. Jag och mina barn är ETT och ingen kan ta det ifrån oss. Det är jag och mina tjejer mot världen.

Snabba leveranser
Ibland blir man förvånad måste jag säga och denna gång räddade det en hel helg. Efter mycket stök med en viss liten bil så fick vi göra en beställning. Redan dagen efter fick vi ett meddelande om att delen kommit och nu sitter den på plats i bilen. Så det rullar på igen.

Mitt hem
Behöver förändring och efter att ha väntat allt för länge tog jag verkligen tag i saken. Möblerna jag sedan en tid tillbaka väntat på fanns nu i lager och då drog jag direkt. Har velat få bort en hylla i flera år och gjort om en del i köket. Nu äntligen kunde jag få hem sakerna och vilken skillnad det blev. Jag är hur nöjd som helst och nu ska det bara plockas i ordning. Börjar kännas som att vardagsrummet blir mer som jag vill nu och det saknas bara lite småsaker.

Styrkan kommer inifrån
Redan förra veckan kände jag att det fick vara nog och denna vecka var jag på väg att ge upp. En gång för alla tänkte jag ge upp helt, men någonting höll mig kvar. Tänkte packa väskan och dra långt härifrån, men insåg ganska snabbt att jag inte kan lämna mina barn. Man gör bara inte det, som förälder får man inte det. Tur var väl det och att jag lyckades komma över flyktbeteendet denna gång var ett under. Styrkan som kom fick mig att fundera på var allt detta kommer ifrån. Inombords byggs den där styrkan upp hela tiden och när det kommer till barnen får jag ALDRIG ge upp.

Att kunna skratta åt eländet
Tror jag kommit till den punkten att jag kan skratta åt jobbiga saker numera. Inte allt det kan jag lova, men när vissa saker sker så kan jag skratta åt dem i stället för att bli ledsen. Jag kan se det fåniga i situationen och jag kan skratta åt personer som verkligen visar hur löjliga de är. Det är ganska skönt kan jag lova att känna att man kan skratta åt eländet även om man borde bli ledsen.

Tack för denna vecka!
Jag lyfter blicken och kliver snart in i februari. Det är ingen nyhet att jag längtar efter våren och ljuset. För mig finns inga förhoppningar på nästa vecka och den får bli som den blir. En dag i taget känns det som just nu och det är gott nog. I slutändan vet jag ändå att jag når mitt mål. Fick ställa in saker denna vecka och jag hoppas vi kan boka in en ny träffa snart igen. Livet ska fyllas med roliga möten med människor och det hoppas jag få in mer av framöver.

Tjusningen i livet ligger i att vi inte vet vad som väntar oss. Ovetskapen skapar stämning och det ger oss viljan att sträva framåt. Det som inte gick i dag kan bli fullt möjligt en annan dag, det gäller bara att aldrig ge upp- Det bästa i livet har inte hänt ännu och jag är redo. Jag vill känna att jag lever och det kommer jag att få göra. Vad som helst kan hända i framtiden och det skapar en bra känsla hos mig.

Njut av livet!
Fånga stunderna och lev NU, tiden kommer aldrig tillbaka. Ingenting är omöjligt innan det är bevisat att det inte går. Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar