Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Då har även denna vecka passerat och april rullar på. Mycket inplanerat och en del blev inte ens av. Det är som att vissa saker inte är meningen att man ska vara med på för att kroppen säger stopp.

Veckans mest positiva
Stopp" Det var ordet denna vecka. Kroppen skrek rejält efter fullspäckade helger och inte en ledig stund. Tröttheten blev oerhört närvarande och så kom den där febern igen. Som ett brev på posten kom den och förstörde mina planer, men jag hade inget val än att lyssna på den. Det gäller däremot att se det positivt, även om det är svårt just då. I stället fick jag vara hemma och få den där vilan jag verkligen behövde. Detta är det m
est positiva denna vecka:

Allsvensk premiär och seger
Det var kallt och det var ruggigt, men det slutade bra. Taket var stängt och vi slapp frysa. Mer än 20 000 i publiken och en fantastisk stämning. Härligt att få uppleva detta måste jag säga. Ser fram emot en härlig fotbollssässong.

Skrivandet är närvarande
just nu känner jag en sådan längtan efter att skriva och en stor längtan efter att skapa. Tyvärr blir skrivstunderna inte så långa just nu, men de finns där och varje gång känner jag hur viktiga de är. Skrivandet är närvarande och det känns bra.

Ligger bra till i studierna
Jag känner mig som den eviga studenten som aldrig blir klar. Men hur ska jag kunna sluta är så kul. Tänk att få skriva och få respons på texten för att kunna göra den ännu bättre. Tänk att få göra det och samtidigt själv få skriva respons till andra. Kan bli nyttiga lärdomar i framtiden. Just nu ligger jag bra till med studierna och detta beror nog på att jag tycker det är kul. Ingen press denna inlämning och det känns skönt.

Ledig helg
En helt ledig helg utan planer. Hur skönt är inte det?
I normala fall brukar jag bli rastlös, men den här helgen gav mig tid för vila. Även om jag pluggat, fixat lite hemma och jobbat på en del andra projekt har det varit underbart. Inga tider att passa utan bara en enda sak att se till varje dag och det är att få mat på bordet. Riktigt skönt och precis vad jag behövde.

Tack för denna vecka!
Nu väntar påsklov för barnen och även jag får långledigt nästa helg. Det ska bli riktigt skönt och nu hoppas jag att både tröttheten och snön försvinner. Jag är klar med dem båda och vill bara leva och må bra. En lugn vecka kommer och på fredag lämnar vi Stockholm tillfälligt för att besöka Värmland. Det var längesedan vi var där och det ska bli riktigt mysigt att komma dit.

Med spänning ser jag fram emot morgondagen och veckan. De är ett oskrivet blad och vad som helst kan hända. Det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarar av i dag kan bli fullt möjligt i morgon. Det gäller att aldrig ge upp. Gör vi det förlorar vi en del av oss själva och vi får aldrig veta hur det hade blivit om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att göra det bästa av sin tid på jorden.

Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar