Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och jag blickar tillbaka på en vecka där orken tog slut, men med flera ljusglimtar kom en del av den tillbaka. Ibland behöver man komma till vissa insikter för att kunna komma vidare, även om det kan bli jobbigt att ta sig hela vägen.

Veckans mest positiva
Hade någon bett mig i onsdags kväll att skriva detta inlägga hade det blivit tomt. I dag känns det bättre och jag har lärt mig att man får vara glad för det lilla. Allt som fungerar är bra och resten gäller det att ta som det kommer. Mitt i allt jobbigt finns det alltid ljusglimtar och här är min veckas mest positiva:

Något att se fram emot
Kände att jag behövde ha något roligt att se fram emot och komma bort hemifrån så jag bokade in en vistelse i Nyköping för mig och äldsta dottern. Riktigt skönt att ha det att se fram emot om några veckor.

Bra insikter
Denna vecka väcktes många tankar som ledde till att jag behövde se på nya sätt. Ta till nya tag för att få leva fullt ut och det kändes så skönt att komma till insikt med detta. Det invanda mönstret fungerade inte och nu hoppas jag att allt detta som påbörjades denna vecka kan ge frukt längre fram.

En dag i soffan
Ni vet de där stormarna man har med sina barn, de där bråken om absolut ingenting, de tar verkligen på krafterna. När man sedan får en hel dag och bara få vara med sina barn i lugn och ro då njuter man rejält. Jag hade inte alls tid att ägna flera timmar åt att titta på bilfilmer, men den dagen behövdes otroligt mycket. Underbart när man har samma intressen som barnen.

Känslan av att klara av saker
Inget är lika stärkande som känslan att lösa saker som man inte kan. Lära sig nya saker och stärkas av att klara av dem. Det behöver inte vara några stora saker utan bara små saker som vi inte klarat tidigare. För mig kan det vara saker som att fixa saker på bilen jag trott jag inte kan, borra i en vägg eller bara lösa ett problem jag trodde var omöjligt. Det skapar en bra känsla som jag vill bära med mig från denna vecka.

Tack för denna vecka!
Ny vecka och vad som helst kan hända. Lika bra att tänka positivt och tro på att allt ska lösa sig. Vissa saker tar tid medan andra går fortare att lösa. Hoppas på sol och en del roligheter. Precis som alla veckor kan vad som helst hända.

Morgondagen är ett oskrivet blad och det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade i dag kan bli fullt möjligt en annan dag. Det gäller att aldrig ge upp för gör vi det förlorar vi en del av oss själva. Tänk vad som skulle kunnat hända om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att sluta leva i det förflutna.

Ha en fantastisk vecka!


Kram Mina


Gillar