Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och det var en intensiv vecka. Det var nästan så jag började fundera på om jag skulle orka med ända till fredagen, men det gjorde jag.

Veckans mest positiva
Det blev en vecka där tempot på jobbet var lite mer än vad jag orkar med just nu, men det fick gå det också. Inte en enda kväll hemma och när fredagen väl kom landade jag ganska hårt i soffan. Välbehövligt och riktigt skönt kan jag säga. Fördelen med dessa veckor är att man lever på riktigt. Det tråkiga är att man inte hinner med allt skoj man tänkt sig, men det kommer fler dagar.

Just detta var lite extra positivt denna vecka:

Bort med gammalt skräp
Har under en längre tid rensat och fixat hemma och det slutar alltid med en hög skräp. Denna hög med skräp har en tendens att bli kvar ett tag, men denna helg fick jag allt detta kastat på sopstationen. Vilken skön känsla måste jag säga. Nu kan jag rensa mer och få bort saker jag inte ska ha.

Spontan fotbollsmatch
Känns som att allt denna vecka har handlat om är jobb, jobb och mera jobb. Därför var det så skönt att spontant köpa biljetter till en fotbollsmatch och få tänka på något annat. Andas in lite skön och familjär stämning och bara rensa skallen.

Spelkväll
I går hade jag en skön spelkväll med yngsta dottern. Det blev både Mario Kart, bowling och golf innan hon tröttnade. Kan inte fatta hur roligt ett spel kan vara där man kör gokart och puttar på andra. Blodigt allvar blev det för oss och som tur var blev det inga sura miner. En välbehövlig kväll för oss båda måste jag säga.

Tagit tag i en gammal uppgift
Missade en uppgift förra året i en kurs jag läste och nu äntligen har jag tagit tag i den och har bestämt mig för att lämna in den innan maj är slut. Hatar de där gamla sakerna som bara blir liggande och nu ska den in. Skön känsla att äntligen tagit tag i det.

Antagen till sommarkurs
Egentligen kom detta besked för någon vecka sedan, men eftersom jag haft problem med mailen så såg jag det nu. En kurs om Jane Austens författarskap, en kurs jag velat läsa jättelänge och nu ska jag äntligen få göra det.

Tack för denna vecka!
Jag hade säkerligen kunnat göra listan lång denna vecka även om den varit tuff. Nu väntar i stället en ny vecka och den kommer bli minst lika intensiv som denna. Stort uppdrag att bemanna på jobbet och mycket att göra med studierna just nu. Tar ett djupt andetag och laddar upp inför veckan. I dag blir det att vara ute för att få lite sol så man orkar en hel vecka. I slutet av veckan väntar avkoppling och det ser jag verkligen fram emot.

Morgondagen är ett oskrivet blad och det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade i dag kan bli fullt möjligt en annan dag. Det gäller att aldrig ge upp för gör vi det förlorar vi en del av oss själva. Tänk vad som skulle kunnat hända om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att sluta leva i det förflutna.

Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar