Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och vilken vecka det blev. Jag gick in i en dimma och kämpade för att hinna med allt som skulle göras. Det blev alldeles för många timmars jobb och ändå nådde jag fram till helgen utan att falla ihop.

Veckans mest positiva
Senaste två veckorna har varit intensiva och ännu är det inte över. Bloggen ekade tom en vecka innan jag orkade skriva något och det är lätt hänt att man släpper allt kul när man måste jobba med annat. Jag har hunnit klara av Ett år på jobbet och vem hade kunnat tro det. Dagarna har varit långa och arbetstimmarna många, men jag vill och hoppas på att det ska bli bra till slut. Som alla veckor, även om de varit jobbiga, så finns det positiva saker som berikat veckan. Dessa vill jag lyfta lite extra denna vecka:

Stolthet att klara av saker
Det är mycket jobb för mig nu och jag har fått en omöjlig uppgift, i alla fall kändes det så när jag fick den på min lista. Nu när det rullar på i över en vecka ser jag att någonting börjar ta form och det är med en stor stolthet som jag känner att detta kan gå vägen. Det är jobbigt och energikrävande, men när man ser att det går så kommer stoltheten. Än vill jag inte fira, men stolt är jag över att ha kommit så här långt.

Omänsklig energi
Jag vet inte vilket pris jag får betala senare, men ibland kan jag känna att energin jag har i vissa lägen är omänsklig. Livet testar oss hela tiden med vad vi klarar av och just nu behöver jag denna energi. Denna energi får jag av att faktiskt hitta de där små stunderna med återhämtning som ger mig ny kraft. Så oerhört viktigt och även om man måste offra saker för dem så behövs de. Tackar för denna energi just nu.

Somna med din hand i min
Vi får bara låna våra barn en stund i livet sägs det. Då gäller det att passa på att ta alla stunder man får. Det kan vara en lunch, en pratstund i bilen eller att bara sitta med sitt barns hand i sin tills de somnar. Hur stors de än är så är det en magisk känsla att få se dem slappna av och känna sig trygga. Har väldigt lite tid för barnen just nu och när den yngsta somnade med sin hand i min då kände jag ny energi komma igen.

Hylla andra bloggare
Blev oerhört glad när jag såg att Kamillas Kamera hade hyllat andra bloggare. tack Kamilla för dina fina ord, de värmde oerhört mycket. Så glad att vi lärt känna varandra. I sommar ska vi leva lite extra efter allt kämpande.

Många idéer
Trots att blogginläggen inte blir många eller så sprudlande bra just nu så finns idéerna där. Jag vill skriva om än det ena och än det andra, men orken räcker inte till. Att idéerna finns där är positivt ändå. Då vet jag att jag bara kan kasta mig in i en tanke och bara skriva. Det är då det brukar bli som bäst.

Tack för denna vecka!
En ny intensiv vecka och den stora finalen på jobbet väntar nästa vecka. Efter nästa helg hoppas jag få slappna av och nu måste jag bara finna kraften att orka med det sista. Det är både det ena och det andra nästa vecka. Öppet hus i skolan, träningar, jobb och livet i stort. Jag tar ett LÅNGT och djupt andetag och jobbar några timmar denna söndag. Bara för att det ska bli lättare nästa vecka. Det ska bli spännande att se vad denna vecka kan ge mig.

Morgondagen är ett oskrivet blad och det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade i dag kan bli fullt möjligt en annan dag. Det gäller att aldrig ge upp för gör vi det förlorar vi en del av oss själva. Tänk vad som skulle kunnat hända om vi kämpat lite till. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av livet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att sluta leva i det förflutna.

Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar