Veckans mest positiva

Vad vore livet utan positivitet?

Ännu en vecka har passerat och när jag blickar tillbaka känns det som att jag knappt märkt att en ny vecka har gått. Hjulet snurrar fort just nu och det är en väldigt intensiv period som passerar i livet. För somliga är den enkel då de kommer undan från alla problem, men för vissa andra gäller det bara att bita ihop för att orka med.

Veckans mest positiva
Varje vecka har jag tidigare listat fem positiva. Framöver kommer det mest positiva. Känns inte lika tvingande att få fram just fem och ibland finns det betydligt mer än fem.
Vad har då varit mest positivt denna vecka. Allt jag fått gjort eller kanske bara att saker betats av på en lista. Vädret eller kanske rent utav någonting helt annat.

Det viktiga tycker jag är att försöka se de där positiva ljusglimtarna och i många jobbiga situationer kan det ibland vara bra att titta på vad man egentligen har och har åstadkommit i livet. Det kan räcka för att orka lite till. Veckans mest positiva måste vara:

Cheerleadingtävling
Årets första för oss och det ska bli riktigt roligt att komma iväg på en tävling igen. På grund av pandemin har det inte varit många, men nu är det dags igen. Ska bli så kul att se tjejerna på mattan under dagen.

Redigeringen omstartad
Efter ett tags uppehåll på grund av tidsbrist och avsaknad av energi är jag igång igen. Känns riktigt skönt och jag har kommit halvvägs. Nu är detta bara början av redigeringen och mycket återstår. Jag behöver gå igenom all respons och sedan ta till mig den för att kunna göra ändringar, men det får komma i nästa steg. Skönt att äntligen vara igång igen.

Bra matvecka
Det här med att planera mat har länge varit en svår fråga för mig. Motivationen och inspirationen har varit helt borta, men denna vecka blev det en bra planering. Nästan lite för bra då idéerna blev många och dagarna inte räckte till. Får ta med mig det nästa vecka.

Tack för denna vecka
En ny vecka väntar och det är sista skolveckan innan påsklovet. Inte för att det blir något lov för mig, men för tjejerna blir det skönt. Annars är det ännu en vecka som är fullspäckad och det händer mycket just nu. Det gäller att hänga med och ta det som kommer för jag har inget annat val. Jag hoppas på sol och lite värme igen. Ser fram emot att avsluta några små projekt jag påbörjat och ta mig an nya. Kul när det händer saker och man lär sig något nytt varje gång.

Med spänning ser jag fram emot morgondagen och vad den bär med sig. Den är ett oskrivet blad och vad som helst kan hända. Det är vad som gör livet så spännande. Det vi inte klarade idag kan bli fullt möjligt i morgon och det gäller att aldrig ge upp. Ger vi upp förlorar vi en del av oss själva och det är livet alldeles för värdefullt för. Det bästa har inte hänt ännu och jag väntar med spänning. Njut av lovet och lev NU. Tiden kommer aldrig åter och det gäller att göra det allra bästa av vår tid på jorden. Vi behöver känna att vi lever och inte bara överlever.

Ha en fantastisk vecka!

Kram Mina


Gillar