Vilken sommardag

Fredagen kom och visade sig från sin bästa sida. Vi fick njuta av en riktigt skön sommardag och även om vi inte gjorde något speciellt kändes det skönt att bara få vara. Bra för både kropp och själ!

Mina lediga fredagar är lika välkomna varje vecka, men just denna fredag behövde jag den lite extra. Jag började med att skicka iväg yngsta dottern till skolan och sedan uträttade jag några ärenden. Sedan var det bara hemmavistelse som gällde.

Vilken sommardag!
Känns som att jag knappt varit ute på vår gård i år. Nu väntar i stället den bästa årstiden på hela året och då planerar jag att spendera väldigt mycket tid där. När alla måste var gjorda och jag kom hem så bytte jag om och tog mig genast an blomrabatterna. Alla dessa fula och överblommade tulpaner behövde rensas bort och det som blev kvar var en tomhet. Måste åka och köpa lite nya blommor att fylla upp med så jag slipper störa mig på den där tomma jorden.

Just i går var jag extra tacksam över att vi har sol hela dagen. Visst kan det bli lite varmt i bland när solen steker mot husväggen, men jag klagar inte. Jag älskar värme! När rabatterna var klara, spolades altanen av och för första gången i år kunde jag hänga tvätten ute. Efter ett ryck i rabatten blev det inte så mycket mer gjort än att bara vara. Flera timmars häng på balkongen och där blev jag sittandes länge. Jag såg solen sjunka bland träden och det kändes verkligen som sommar. Vilken sommardag!

En välbehövlig paus
Fredagen kändes som en välbehövlig paus och jag känner att det varit lite för mycket sista tiden. När barnen får sommarlov hoppas jag att det lugnar ner sig en aning och kanske kan jag slutföra det jag borde gjort innan. Men jag behövde denna paus från allt. En stund att andas och bara göra ingenting, egentligen inte alls min favoritsysselsättning, men min hälsa behöver den. Andas och bara finnas till under en skön sommardag.

Dagen blir också lugn och jag hoppas kunna hitta lite blommor till trädgården. Sedan bär det av till en väl för en efterlängtad tjejkväll. Kan bli ett och annat glas bubbel, långa samtal, skratt och en och annan galen grej. Även det är precis vad jag behöver för att orka med. Skolan och jobbet har tagit mycket på mig de sista veckorna och att sommaren kom med besked var något som stärkte mig oerhört mycket. Allt blir så mycket enklare om man får njuta av sköna sommardagar.

Vad hittar ni på denna soliga lördag?

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Gud så härligt med lediga fredagar! Ibland behöver man bara få vara och inte ha något planerat. Så härligt att sommaren äntligen är här. Försöker njuta så mycket som möjligt. Brukar dagligen ta mig en morgonpromenad med barnvagnen och bara njuta av värmen.

Idag ska jag inte direkt göra något speciellt. Ska laga lite mat om en stund och gå ut på altanen med Melvin innan han ska sova en stund 😊

evahle.se
minasvarld
minasvarld,
Låter som en riktigt skön dag <3
nouw.com/minasvarld

Man behöver ibland en paus från en del saker. Dock kan jag själv inte njuta av värme & sommar men njuter av att vara själv ibland med en bok i handen.

soclosedecember.nu/
minasvarld
minasvarld,
Ensam med en bok i handen är en riktigt bra stund <3
nouw.com/minasvarld
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh så himla härlig bild! Den utsrålar verkligen ett sånt lugn! Ibland behöver man verkligen en paus och bara få vara och andas. 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du <3
nouw.com/minasvarld

Jag känner igen mig mycket i din dag med värmen. Vi städade idag hemma hos Björn och tog bort allt pollen bland annat från trädgårdsmöbler och även bilen. Björn fyller år imorgon så han hade kalas idag så mycket av städningen blev därför. Men för dig även en hel del trädgårdsjobb.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Usch för allt detta pollen. kan det inte bara försvinna snart
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Låter verkligen som en underbar dag och jag håller med dig ibland behöver man bara stanna upp och vara. Idag hade jag en dag där jag har läst mest i en bok. Som jag behövde det 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Underbara dagar när man bara kan sjunka in i en bok och försvinna för ett tag
nouw.com/minasvarld
Kamillas ,

Visst är det underbart väder nu. Ren och skär lycka. Hoppas att det blir en kanonsommar i år för det behöver vi alla

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Det håller vi tummarna för <3
nouw.com/minasvarld
Elina,

Låter som en riktigt välförtjänt paus! Så härligt att kunna vara ute och njuta av vädret och bara må gott 😊 underbart med lediga fredagar ❤️

www.detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Värdesätter verkligen de där fredagarna <3
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Vilken underbar bild. Jag hämtade ut min smakbox och gick en skogspromenad på kvällen. Härliga dagar du haft.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
michelle
,

va härligt o glra om rabatterna kan tänka mig att det är som terapi 😊 min mir sysslar mkt med trädgården. ja ibland blir det mkt sol det känns som jafg är den enda som bara älskar hösten


förlåt för sen kommentar

minasvarld
minasvarld,
Det kan vara riktigt rogivande att påta i trädgården <3
nouw.com/minasvarld
Jennysvardag
Jennysvardag,

Jag tycker att det låter så avkopplande att fixa i rabatterna och ta bort blommor som har över växt. Att sitta på balkongen i solen och njuta är bland det skönaste som finns. Jag hoppas att du fick en härlig kväll i lördags med gott bubbel 😊

nouw.com/jennysvardag