Vilken vecka det blev

I flera veckors tid har jag känt att det snart måste hända något roligt för annars blir jag galen. Jag behövde sol, värme och lite mer energi. Jag behövde fylla dagarna med något mer än studierna och jag behövde blicka framåt. Sedan kändes det som att allt hände på en gång. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Jag har tidigare nämnt att jag haft en del intressanta möten, både digitalt och fysiska möten. Det ena har därefter lett till det andra och efter ett telefonsamtal i onsdags förändrades en hel del. Till en början kändes det konstigt, men jag behövde få det att smälta in en aning. Motgångarna har tyvärr varit för många och därför är det svårt att tro på något bra när det sker.

Vilken vecka det blev
För någon vecka blev jag kontaktad om ett jobb som jag inte har sökt. Jag blev presenterad för jobbet och det var ett trevligt telefonmöte. Efter samtalet visste jag inte alls hur jag skulle tänka och jag visste inte ens om jag ens var intresserad. En vecka gick och jag blev inbjuden till ett fysiskt möte i stan. Dagens innan tänkte jag strunta i mötet för det kändes som att jag kastade bort min tid. Som tur var gick jag dit och när jag gick därifrån hade både jag och personen jag hade möte med en hel del att fundera på.

Jag var osäker och visste inte vad jag ville. Vi pratar alltså om en projektanställning under sommaren med ett nystartat företag där vi ska driva ett projekt under sommaren och vad som händer efter det har vi ingen aning om. Antingen blir det hur bra som helst eller så blir det bara över sommaren och då blir det en ny erfarenhet.
I onsdags blev jag erbjuden jobbet och då kände jag att jag inte hade något annat val än att säga JA.
Jag är så oerhört taggad på detta och det ska bli så otroligt roligt att få göra detta. Jag ska alltså börja jobba och jag är överlycklig. Vilken vecka det blev!

Blir dubbelt upp ett tag
Jag har en del kvar att göra i studierna, men det får bli en del dubbelt framöver. Jag kunde inte säga nej till detta och vem vet hur många sådana här chanser man får i livet. Jag har inte ens sökt jobbet och nu sitter jag här och ska få vara med om detta projekt som känns hur intressant som helst. När jag berättade detta för en kompis skrattade hon bara. Hon tyckte att det var typiskt mig att göra en sådan här sak och bara hoppa på något för att utmana mig själv.

Självklart hoppas jag detta blir otroligt utvecklande, även om det inte alls är vad jag hade tänkt att jobba med efter studierna. Jag kommer fortsätta redigera mina böcker, men under tiden känns det ganska skönt att kunna försörja sig och hoppa på ytterligare en ny utmaning i livet. Vilken vecka det blev och ännu är den inte ens slut. Bästa veckan på länge och jag vill någonstans djupt därinne tro att en ny tid väntar i livet.
I dag skålar jag lite extra för detta och drar i väg på spa med min äldsta dotter. Känns som att mycket bra har hänt denna vecka och det ska bli en fröjd att få sammanfatta allt detta på söndag med allt detta positiva.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Fnulan,

Men vad roligt att läsa!! Du ska vara så stolt över dig själv, att bli headhuntad så är inte illa!!! Stort GRATTIS och jag vill veta allt när du vill berätta <3

www.fnulan.se
minasvarld
minasvarld,
Nej, jag tror fortfarande att det är ett skämt 😉 tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
Elina,

Men vad roligt att du blev headhuntad, det måste kännas jättebra! Stort grattis och njut ordentligt med dottern på spat nu <3

detkaosvikallarvardag.com
minasvarld
minasvarld,
Det känns lite konstigt men underbart. Story tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
Madde ,

Så spännande det låter. Ja alltid bra med utmaningar, Vem vet vad detta leder till i framtiden.

www.nouw.com/madelena
minasvarld
minasvarld,
Det är just det som är så spännande ❤
nouw.com/minasvarld
Kamilla,

Grattis till nya jobbet. Helt rätt att fira med bubbel en fredag.

kamillaskamera.com/
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
Amanda,

Åh vad kul grattis jobbet är så glad för din skull. Tror absolut du kommer klara det med även studier. 😊 Du förstjärnar absolut att gå på spa 😊

amandizan.wordpress.com
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
corkystyle
corkystyle,

Grattis till jobbet. Hoppas för dig att det blir längre än över sommaren. Skulle det inte bli längre än sommaren så är det ju som du skriver en bra erfarenhet. Hoppas du och dottern njuter när ni är iväg på spa för det är ni så värda. Själv har jag inget speciellt planerat i helgen.

nouw.com/corkystyle
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld

Stort grattis till nya jobbet! Så kul med nya utmaningar och att vara.med vid starten av ett nytt företag. Det måste kännas extra kul och spännande. Jag är också sådan som ofta har många bollar i luften. Antar att vissa av oss bara är sådana.

www.saramadeleine.se
minasvarld
minasvarld,
Älskar när det händer saker och söker mig lätt till nya utmaningar ❤
nouw.com/minasvarld
michelle
,

men va kul att du sa ja till jobbet och då får man fira 😊 ibland är det oftast att allt hönder på en gång 😊 grattis !

minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Grattis till jobbet!! 😃👏🏻👏🏻 Så spännande & kul. Hur fick dem tag på dig då?? Hur viste dem att du studera??

Ska bli kul att följa dig i sommar 😀i detta jobb

Ibland händer det saker som man inte är beredd på. Men det är bara att hoppa på & se vart det leder. En sak är säker. En ny erfarenhet 😊.

Åå så trevligt med en spa upplevelse med stora dottern i helgen 😃. Jag hoppas att vistelsen blir trevlig 🌸

nouw.com/fighterwomen85
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du ❤ Jag är redigerad i en app där de hittade mig. Sedan blev jag uppringd. Riktigt spännande!
nouw.com/minasvarld
fighterwomen85
fighterwomen85,

Jaha okej 👍😊 Oja riktigt spännande! ❤️

nouw.com/fighterwomen85
Popprinsessan
Popprinsessan,

Men wow! Grattis! Vad spännande! Förmodligen är detta precis vad du behöver! Även om det kanske inte var vad du hade tänkt dig, eller att du inte vet vad det leder till - men det händer något!! Något annat! Så grattis och lycka till!

nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Stort tack fina du <3
nouw.com/minasvarld