Visby tur och retur

Familjesemester kan vara en riktig utmaning eller så kan det bli en härlig tur tillsammans med många skratt.

Till slut hittade vi något som passade hela familjen, vilket inte är lätt med barn. Det blev däremot en riktigt lyckad resa med nya upplevelser och skapade minnen att se tillbaka på i höst.

Magiska vyer under resan
Vi bestämde oss för att åka med Silja Line till Visby. Inför resan var vi taggade för att komma bort och vi hade många planer för vår resa. Vi skulle äta god mat, umgås, bada och uppleva nya saker. Tror inte att någon blev besviken och vi fick några fina dagar tillsammans och riktig sommarvärme. Här kommer guldkornen från vår resa.

Resan till Visby var lugn och vi unnade oss både spa-bad med en magisk solnedgång men även några drinkar i baren. Att umgås med min familj innebär oftast mängder med skratt och inget får mig att njuta lika mycket som att skratta tillsammans med dem jag älskar.

Visby levererade
Jag har aldrig tidigare besökt Visby. Det blev en härlig dag med gassande sol och trettiograder varmt. Vi strosade runt helt utan mål och det kändes riktigt skönt att bara ta det som det kom. Min favorit var nog trots allt hamnen. Jag älskar havet och hamnar lätt där för att jag trivs där. Vi besökte så klart Europas största glassbar, Glassmagasinet. Vilka glassar säger jag bara och vi lämnade stället proppmätta och sockerstinna.

Att vi ens orkade äta något mer den dagens efter glassen är ett under men vi lyckades trycka i oss en sen lunch också innan vi gick tillbaka till båten för hemresa. Men jag måste säga att Visby levererade. Inte bara strålande väder och fina vyer utan en mersmak till att komma tillbaka. Vi såg långt i från allt Visby har att erbjuda och jag bara måste återvända för att se mer av ön.

Det bästa av allt var däremot tiden tillsammans och det är alltid den som är det bästa med att göra resor tillsammans. Hoppas på en ny resa i höst kanske och helt inrikta sig på spa och lugn.

Kram Mina


Gillar

Kommentarer

Badtunnan,
Bubbelbad på båt! Helt fantastiskt ju. Kanonbra om det inte står en badtunna hemma på balkongen. Visste inte att man kunde åka med Silja Line så lyxigt till Gotland. Minns baden i minipoolen på gotlandsfärjan. Det var något annat det. Tack för tipset!
hemprodukter.info/badtunna-valj-ratt-badtu
minasvarld
minasvarld,
Silja Line körde bara nu under sommaren till Visby då de inte kan kryssa till Finland som de gjorde tidigare. Nu i höst tror jag de kryssar till Höga Kusten i stället. Ja, det är speciellt att bubbla till havs 😊
nouw.com/minasvarld