Det har blivit för mycket

I vissa perioder i livet blir det bara för mycket och då måste vi ta ett beslut, vilket jag nu har gjort.

I flera månaders tid har jag kämpat med än det ena och än det andra. Detta har gjort att jag i perioder har tappat bort mig själv och samtidigt även tappat fokus på vad jag egentligen borde göra. Jag har hamnat i en ond spiral som bara snurrar på och gör att jag mer och mer skjuter bort saker som måste göras för att ägna mig åt helt fel saker. Detta måste nu får ett stopp.

Jag har kämpat hårt för att vara där jag är i dag och många gånger har jag funderat på att ge upp. Strunta i mina drömmar och mål för att rätta in mig i ledet, men varför då? Om jag för en gångs skull verkligen gör något åt min dröm så måste jag fortsätta men det fungerar inte som det är just nu. Jag lägger inte rätt fokus på studierna eller mitt skrivande, för att vara ärlig så skriver jag ingenting just nu och det är med en sorg jag konstaterar det. Så kan jag inte ha det!

Därför har jag nu kommit fram till att jag måste ta en PAUS, en paus från allt för att komma på banan igen. Jag måste hitta mitt fokus till studierna, måste hitta tillbaka till glädjen att skriva och redigera och jag måste hitta tiden och lusten att leva. Just nu lever jag genom någon annan men det kan jag inte göra. Jag vet vad jag vill och nu måste jag pausa för att hitta tillbaka till den väg som jag ska gå. Idéerna är många och utrymmet i huvudet börjar ta slut och då gäller det att hitta fokuset.
Familjen först sedan studier och skrivande, det andra måste komma sedan och det är när jag tänker så som jag konstaterar att jag inte kan lägga lika mycket tid på bloggen som jag gör just nu. Det är med en stor sorg jag måste inse det och därför kommer jag att ta en veckas paus från bloggen för att bara få hitta tillbaka till glädjen och drivet i allt igen. För är det något som jag tycker är viktigt här i livet så är det att vara ärlig mot sig själv och lyssna till sitt hjärta, det tänker jag göra nu.

Det har bara blivit för mycket av allt och jag måste stänga av och tänka. Vad vill jag med bloggen? Vad vill jag med mitt skrivande? Hur ska jag få det att fungera?

Jag kommer inte att gå under jorden och jag kommer fortsätta blogga, hur det kommer att se ut vet jag inte riktigt ännu men det jag vet är att jag älskar att skriva här. Skriva om mina flummiga tankar, skrivande och allt vad jag nu än skriver om. Stort tack till alla ni fina läsare som kikar in här varje dag, jag uppskattar det väldigt mycket.

En veckas paus blir det i alla fall och jag hoppas att det hjälper mig att finna det jag söker.
Tills dessa att jag återkommer får ni hade det underbart och jag hoppas finna nya tag med allt.

Ha en fantastisk fin vecka och ta hand om varandra.

Gillar

Kommentarer

sandifighter
sandifighter,
Du gör så rätt min vän. Dina läsare finns kvar när du är tillbaka och jag väntar spänt för att se vart bloggen tar vägen ❤
Vila upp dig nu och hitta din inspiration till dina mål i livet, som jag skrev i går, följ hjärtat så kommer allt bli bra ❤
sandifighter.se
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du ❤ Har verkligen behövt den här tiden att fundera ❤
nouw.com/minasvarld
korkochkapsyl
korkochkapsyl,
Önskar dej en fin och lugn vecka där du kan fundera ut vad du vill och hur du ska nå det <3
korkochkapsyl.blogg.se
minasvarld
minasvarld,
Tack fina du ❤
nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229