Gott nytt år!

Bara några timmar kvar av detta år och jag sitter här med de bästa människorna i världen och väntar.

Även om årskrönikan eller återblicken dröjer ett tag kan jag summera året med några ord. Underbart, frustrerande, lyckligt, oroligt, omvälvande och i bland helt fantastiskt. Precis som ett år kan vara, varken mer eller mindre. Vi har bra och vi har dåliga stunder men det gäller att lära sig av de dåliga och på något vis ta sig ur dem och bli starkare.

Slutet på året har varit riktigt tufft men jag håller verkligen tummarna för att det kan släppa något framöver. Som människa orkar man inte med hur mycket motgångar som helst men det är inte vad jag ska ta upp här. I stället tänkte jag bara fundera en smula över vad som komma skall. Vi har varit med om mycket detta år och tillsammans är vi starka, just därför sitter vi nu här tillsammans och inväntar god mat och kanske ett och annat skratt. Utan dessa knasbollar till familj skulle jag inte klara mig och även om ni alla driver mig till vansinne i bland älskar jag er över allt annat.

Nyårsafton och många förväntningar i luften men jag väljer att ta det med ro. Jag målar inte upp några stora förväntningar och löften som jag bara kommer att bryta utan i stället tänker jag ta det som det kommer. Det finns mycket att se fram emot och jag väljer att göra det men det får bli som det blir. Det kommer säkerligen att komma en och annan överraskning och jag hoppas på positiva sådana för det behöver vi alla. Det finns så mycket jag vill göra och uppleva men det är bara jag som sätter gränserna och det är det som gör livet så spännande. Detta år har jag flera gånger tvingats kliva ur trygghetszonen och det har gjort mig starkare. Vågar man bara kan man vinna massor och det är vad jag vill göra under 2020, våga mer för att vinna. Målen för året är tydliga och jag har tidigare sagt att 2018 var året då allt förändrades, 2019 skulle bli året då förutsättningarna skapades och vad kan jag då få ut av 2020? Jo, det är kanske då det händer och om det gör det, då är jag redo.

Nog om det, nu ska jag fortsätta njuta av denna kväll i lugn och ro. Utan krav och utan några som helst förväntningar. Kvällen får bli som den blir och vi ska njuta av den oavsett. Men innan jag kommer till ro och ger allt åt familjen vill jag tacka er alla underbara läsare som finns med mig varje dag. Ni lyser upp tillvaron och denna blogg vore ingenting utan er. Jag har lite nya idéer till nästa år men jag tänker inte förändra mycket för jag trivs trots allt ganska bra som det är. Med detta vill jag önskar er en fantastisk kväll och ett gott slut men även ett GOTT NYTT ÅR.

Ses på andra sidan med nya tag för att bygga förutsättningar för ett fantastiskt 2020.

Mängder med kramar till er


Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,
Gott nytt år fina du ❤️
nouw.com/paamcakees
minasvarld
minasvarld,
Tack detsamma <3
nouw.com/minasvarld
seagullcrying
seagullcrying,
Ett fantastiskt gott nyn start på 2020
nouw.com/seagullcrying
minasvarld
minasvarld,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229